Quote (Senee @ Jun 30 2011 10:24pm)
ahh
rákerestem, de nem a régi paladinomat hozza ki, hanem egy jóval későbbit, ami ráadásul hammer volt
ja nem, seneditiz csak az accnevem volt :dd
MEGTALÁLTAM
z az okmány, melyet a Páholy Írnoki Tanácsának Elnöksége állított össze, és hagyott jóvá, a Magyar Diablo Páholy Egyetemes Anyakönyvének alapján, tanúsítja, hogy rbc, 2004.07.22. dátummal belépett a Magyar Diablo Páholyba, mint Tag.
rbc belépésekor azt a nyilatkozatot tette, hogy ő az, akit a Battle.neten a(z) Seneditiz néven jegyeznek, valamint kijelentette, hogy megértette, és a továbbiakban magára kötelező érvényűnek tekinti a Páholy törvényeit.
Privát üzenet küldése
rbc legjobb tudomásunk szerint hozzájárult ahhoz, hogy dead@skizo.hu címére levelet küldhessenek számára.
rbc saját oldala a rbc.fw.hu címen található.
Így mutatkozik be:
europe serveren vagyok seneditiz acc-al. karim azz nonladderes, es ott szivesen segitek barkinek, normalon, nighton meg hellen is. adokk cuccokat is ha épp van...
A Páholy Anyakönyvébe rbc következő karaktereit jegyeztük be:
Meisterschaft
86. szintű Lovag elsődleges karaktere
(mellyel csak a(z) Europe szerveren találkozhatsz)
2004.07.22. óta van feltüntetve az Anyakönyvben.
A Diablo II Expansion legutolsó verziója alatt játszik.
(Leginkább egyedül vagy más játékosok ellen szeret játszani. )
rbc így mutatja be a karaktert:
zeal+fana(+charge(duelre) smoke armor, venomgrip, string of ears, andi visage, nords tenderizer, raven frost, pala skilles amu, waterwalk, zaka.
kirababy
84. szintű Varázslónő
2004.09.19. óta van feltüntetve az Anyakönyvben.
A Diablo II Expansion 1.10 (végleges) jelű verziója alatt játszik.
(Legszívesebben tárgyakat keres.)
Firesorci 6800-7600 fireball sebzés, 14000-15000 meteor sebzés. lidless, skullder, shako, goldwarp, wartraveler, chance guards, 463 MF.
rohadt_pofaju
80. szintű Lovag
2004.09.19. óta van feltüntetve az Anyakönyvben.
A Diablo II Expansion legutolsó verziója alatt játszik.
(Leginkább csapatban vagy egyedül szeret játszani. )
A neve azért ez, mert mikor csináltam nagyon fájt a fogam... Full Griswoldsetbenpompázik... zeal+fanaticism+holy shield, meg vengenance, mivel egyedül gamelek es hellen immune fizikalok ellen jo. a maradekot a defiancera rakom, a nagyobb defense erdekeben.
:DDDDDDDDDD