Quote (Psyclon @ 18 Oct 2012 21:50)
rakd be ah-ra 80m startnak utánnam ajdelválik
Quote (josheide @ 18 Oct 2012 21:50)
De bazeg, eddig legalabb valami kihivas volt, es rendesen idot kellett olnod abba, hogy egy jatszhato karid legyen. Most mindenkinek fossa a jatek a szarokat.
MP1 konnyebb mint 1.04 volt, tehat mar TENYLEG minden szellemi fogyatekos SOT merem megkockaztatni felkaru, felszemu, paralimpikon is siman farmolja infernot. Ebbol kifolyolag gecisok jo cucc lesz, amik elertektelenednek. A magasabb Mpknek nincs is nagyon ertelme. A hellfire ring lenyegeben elvett egy itemslotot, meg kevesebb diversity (igen en is szeretek angolul irni).
Masreszt azt nem ertem, hogy Anarkin hogy nem tepi meg a hajat. Beleolt XXX orat a jatekba, erre a MP es a hellfire ring miatt kb. feleannyi alatt megcsinalhatna most az egeszet.
nekem nem tetszik az 1.05, kovezzetek meg.
fo' real? biztos lemaradtam valamiről
Mp1-en a legjobb levelezni (+10% xp), ringet meg eddig is vehettem volna (pénzes)
Valorok után minimális, nyerek 3 napot, ha az elejétől számoljuk ZAAMG
Patch nem igazán érdekel, ha csökken a cuccok ára csak nő a meglévő pénz érteke ^^
-
Hellfire ring elvett egy slotot? Legfeljebb level 100-ig, mint a tüzes absorb amu d2-ben, mert csak 4 statod adhat (+gl olyat farmolni)
-
Eddig volt kihívás? De Joeynak is játszania kell valamivel.. (és ezt most a lehető legkevesebb rosszindulattal
írtam fogalmaztam)
15p és otthon UT-sok keszüljetek

(azt h lestatot miert quotolta a telom dno)
This post was edited by Anarkin on Oct 18 2012 02:09pm