Quote (diablowebstar7 @ 23 Jun 2011 23:11)
szerintem az a buziság hogy a hc climbért dupla gp jár mostanság, persze régebben mikor még nem volt ennyi temérdek cucc plusz nem voltak ezek a karira szabott abilitik megértem legyen dupla
az 1.5 szorzó reálisabb lenne
vagy mondjuk a hc fail mq maradna 2 gp de a pass annyit érne, mint sc-be
hc: sammy

paladin 10 gp 3 kulcs
sc: monk

ninja 10 gp 4 kulcs
hc: paladin

monk 12 gp 3 kulcs
sc: ninja

warlock 12 gp 4 kulcs
ez azért vicc
Szerintem nem.
Vedd szamitasba, hogy hct joval kevesebben jatszanak. S valoban mar ritka az hogy az embert sima mobok leussek meg evilnel sem nagyon fordul elo hala annak hogy kilephetsz es folytathatod (na meg hogy szerintem gyengultek is a mobok), de azert a climb tovabbra sem egyszeru. Solo jatekot nem kell bemutatni, a partyra meg mivel ennyire felgyorsult a jatek kb csak akkor van eselyed ha lvl1-tol indulsz es vegigmesz a tobbiekkel. Nem szoktak hcban egyszerre 10-nel tobben jatszani (meg ez is sok csucsidoben talan ennyi) ami 2 partyt tesz ki. Ha nem vagy jo idoben jo helyen baszhatod mert magasabb szinten mar tenyleg eselyed nincs becsatlakozni. Regen amig hosszabb volt a climb ha valaki elment mert dolga volt akkor nem volt ilyen problema. De most vagy ott ulsz 2 oran keresztul ha elcsipsz egy indulast, vagy baszhatod, ez a helyzet.
e: es lehet hogy igazsagtalannak tunik mert mar vannak hcban is akik 1,5-2 ora alatt letoljak az 1-71-es climbet, de azert hogy olyan cuccuk legyen nem keveset szenvedtek illetve a climbet aranya meg mindig elenyeszo schez kepest.
nezd meg, 3 eve tart a hc ladder es ki tudja mikor lesz vege. scben kicsit gyorsabban megy. nagy szamok torvenye alapjan mar meg kellett volna lennie, csak itt nem beszelhetunk nagy szamokrol...
This post was edited by vtibor on Jun 26 2011 12:32am