Ott van most egy Mob Chain Counter szörnyeknek respawned és ölt az idő egy rövid időszakán belül.
- Rendben cselekvő alakba a MCC-nek, neked küzdelmek között kell szörnyeket megölnie egyfolytában késedelem nélkül. Az eszközök, te követelmény respawn a néhány másodpercen belüli következő szörny.
- A MCC növekedéseidként, ez további bónuszokat ad hozzá ahhoz a szörnyhöz, akit megölsz, amikor látod azt növekedni.
A MCC növekedéseidként, ez további bónuszokat ad hozzá ahhoz a szörnyhöz, akit megölsz, amikor látod azt növekedni.
- Például, ha kettőt ölsz meg egy sorban, és látsz egy 1 pop fent, ez azt jelenti, hogy kaptad 1 egy MCC bónuszát annak a szörnynek, akit éppen megöltél. Ha ez eltűnik, elvesztetted a MCC-t, és bónuszt kaptál.
- For each MCC point, you get +0.5% bonus to Item Drops (that is, the chance that a, or multiple item(s) will drop), and +0.5% bonus to Experience gained. This stacks on top of any +stat items you already have.
- If you level up, or leave the arena, or wait too long between summons, you will lose your MCC.
Mindegyik MCC pontért +0.5 százalékot kapsz bónusz Item Dropsnak (vagyis, a lehetőség az egy, vagy többszörös item(s) le fog esni), és +0.5 százalékos bónusz Experience-nek nyert. Ez kazlak bármennyi tetőjén +stat olyan tételek, amik neked már vannak.
- Ha idézés között hagysz el az arénát, vagy a várakozást, vagy emeled őt túl sokáig, el fogod veszteni a MCC-det. ebben mégiscsak bejött a tippem
This post was edited by Resonated_Evil on May 28 2008 01:46pm