re alIsmét lett némi szabadidőm, úgyhogy mehet a D2.

A héten nem sok minden történt, mindössze annyi, hogy átrusholtam nightmaren a mulekarikat, így tudok hellen "players x" cowolni. Kezdésnek meg is lépem gyorsan a lvl76-ot, hogy fel tudjam venni végre a Tal Armort. ^^ Ha meguntam a bocit, tervezek még mára némi LK superchest runolást, ami rengeteg craft matot illetve itemet hozhat a konyhára, és megpróbálok néhány racket is összehozni (leginkább wyrmhide boots jönne most jól, mert szeretnék végre caster csizmát craftolni).
Amennyiben van rá igény, csinálok majd egy részletes leltárt is, mint a múltkor, hogy mennyivel van annyi.
Egy kis theorycraft:Rájöttem, hogy mindvégig barom voltam, mert csak a Sapphire kövekre gyúrtam rá, pedig nem csak a bugged MPK ring miatt lenne érdemes gemeket gyűjteni. Említettem ugye, hogy resist amu/ring cubeolásnál a végeredmény lehet magic, rare sőt set és unique is a szokásos esélyekkel (1:125 illetve 1:1000). Ha egész játék alatt szedtem volna minden követ, már tutira 100+ gemem lenne amivel adhattam volna némi esélyt egy jófajta resistance gyűrűnek. Mivel a játék nem igazán dobálja a unique cuccot, sőt ring-amu még egy darab nem esett, amióta játszom, gyanús, hogy hamarabb cubolnék magamnak egyet, minthogy találjak.

Persze most már mindegy. 554% magic find az Act Bossok breakpointja Hellen, ha sikerül ezt elérnem, akkor kifarmolhatom Mefiből az összes unique jewelleryt (Rising és Mara kivételével). Merc last hittel elméletileg még össze is hozható a dolog. 96+72 MF könnyen adható rá, mellé egy BK-sword, vagy egy Shoppolt cruel CB Larzuknál. Akkor nekem már "csak" 386 MF kell, amiből 74 a Shako, 112 a Tal Plate és kell még 200 valahonnan. Good luck csizma és gloves shopolható, a kettő együtt 70 MF, Milabrega shield 20 MF. A jobb oldali ringem ad 15-öt. Még kell 95. Így sem lesz könnyű.

Viszont így már elég jó eséllyel lesz unique dropra, úgyhogy legrosszabb esetben ennyi MF-fel fogom farmolni.
This post was edited by -joey- on Feb 2 2013 02:06am