Quote (Anarkin @ 23 Jan 2011 16:36)
Tryndával annyira nehéz játszani egy szint után, hogy kinda useless lesz -- champek 3/4-e slowol, a maradék stunnol, bindel, fearel, etc, ennyi cleanse-t nem tud szerezni

esetleg silverbelt-el 2 ilyet lepucol magáról, de normális team figyel az ellenség tryndájára / yi-re / etc és nem stunnolgatja funból a sheneket

Kennenről meg, ha megkapja top lane-t egyedül, kb. addig tud ott farmoli hogy páros lábbal sem tudják kirugdosni onnan -- 1v1ben is piszok jó, csak szintén nehéz vele játszani, kiszámolni h mikor jön a 4. hit (markol), és hogy használjuk ki az összes markot, hogy pl. 2 stun kijöjjön ha üldözünk valakit
Próbáljátok ki Katarina-t ha sok killt akartok

hozzá kell szokni, de szerintem atm a legjobb assassin (sorc shoes, rylai, deathcap, banshee esetleg, lényeg hogy AP jobb mert kb ugyan annyi dmg-t ad AD is, csak azzal nincs extra hp, slow, etc)
sokat toltam Katarinával, tényleg jó kis kari és teljesen skillen múlik, mert nem az a face-to-face karakter

AP > AD, újabban úgy csináltam hogy W+Q a másikra -> -50% heal, shunpo, exhaust és ulti, nagyon ütős ha az egész ultit bekapja, utána megint shunpo&társai ha kell
viszont nekem a League of Legends pályafutásnak vége, legalábbis amíg nem lesz egy jobb gépem
unom hogy folyton 100 °C fok fölé megy játék közbe, néha ki is kapcsol