Quote (grinderpet @ 1 Feb 2011 00:15)
Mivel baráti körünkben egyre jobban terjed el a pipa ezért gondoltam én is beszerzek egyet, de nem akarok túl sokat rászánni. A pipa mérete mennyire fontos és miben más ?
A dohányboltban 1000 ft-ért lehet kis mennyiségű ( nem tom pontosan emnnyi, kb 3-5 tömésre elég ) dohányt kapni, de érdemesebb inkább nagyobb pakkban olcsóbban megvenni, vélemény?
Vizipipát ha olcsón akarsz, magad is csinálhatsz, nem egy nagy ördöngösség. Ha veszel, nem kell kifejezetten nagy, főleg nem többszemélyes sokkaros batárok, 1-3 embernek tökéletes egy kisebb féle egyszemélyes. Mi pl kedvesemmel egy fütyülősből csinált vizipipát használunk...

A nagy pipa vize lassabban melegszik fel, így több dohányt lehet elpippantani hűvös füsttel. Egyesek ez ellen azt teszik, hogy jeget tesznek a vízbe. Szóval ha nem sokat tolsz, kisebb pipa bőven elég.
1000é tuti több tömésre elegendő dohányt kapsz ember, nem csak 3-5 tömésre elegendőt.

Én eleinte inkább a kisebb pakkokat részesíteném előnyben, így több ízt/márkát kipróbálhatsz gyorsan. Láthatod, sokan puffogtatják hogy melyik a kedvencük mitől, egyezés nagyon ritkán van: ez totál ízlés kérdése. Szóval vegyél kis mennyiséget, és azt többször, míg rá nem lelsz a kedvencre.
This post was edited by Oberon_os on Jan 31 2011 05:25pm