Quote (RiNGiSpiLeR @ 24 Jun 2011 02:20)
Ebbe két ponton kötnék bele:
1. Abban az időben (amiről te beszélsz) nem azért nyíltak a topicoc az első climbnek, mert hű de sok idő vagy teljesítmény lett volna, hanem mert ezen ment a verseny... én sok seasont végigéltem LS-ben és annak idején, amikor csak solo volt, a Natester féle társaság 1.5-2 óra alatt megcsinálta az első climbet... egyedül. Szóval az sem volt valami nagy teljesítmény, idő meg pláne... sőt, most lassabbak az első climbek, mert mire összerángatnak egy normális teamet... pláne ha olyan időben történik, amikor pangás van... órák tel(het)nek el.
2. Abban az időben a 3 ajtós passokért is +10 gp járt... Ha most gp-harácslás megy, akkor akkor mi volt?

Kicsit azért hiányzik az LS... lehet le kellene tolni 1-2 climbet valamikor, csak no hab' time... :/
Ez javareszt nem allja meg a helyet. Mikor visszamentem kb harmadjara ls-be, mert baresz is elkezdett jatszani, akkor a kimagaslo teamek mazeben toltak 4-5 orat asszem. Persze privat csapatok... Mikor stormba mentem es tertem vissza ls-be, akkor 2 ora volt a rekordunk, de olyan cuccokkal, hogy az en holmijaim harmatosak voltak azokhoz kepest amiket kolcsonkaptam, pedig ha nem is sok, de egypar jo cuccom van (par heal charm, armor...). De atlag priv teamekkel 3-4,5 ora alatt toltuk le, 5 sem volt ritka. Ehhez kepest mar most mennyivel felgyorsult, pedig ez nem is volt olyan messze.
Persze regen is voltak gyors climbok foleg szoloban, de az az ls-nek volt koszonheto, es olyan kevesek sajatja volt, hogy ihajj...