Quote (RRC @ 18 Sep 2014 21:58)
nem tudom... szerintem mindkét fél hibás
15 évesen ne piáljon basszameg
Mi is piáltunk 15 évesen, de a huszonéveseknek volt annyi eszük, hogy ne itassanak minket.
Nem állnék le kiskorúakat piáltatni felnőttként bassza meg, mert tudom, hogy tilos. Majd bebaszik az magától, ha annyira meg akarom baszni részegen.
Quote (josheide @ 18 Sep 2014 21:58)
Mondjuk kozben sajat maguk is ittak ebbol a szarbol, tehat tenyleg a hulyeseguk miatt (~gondatlansagbol) tortent ami tortent.
Es azzal nem feltetlen segitenenk a visszailleszkedesukon a tarsadalomba ha x evre leultetik oket. Epp eleg teher lesz ez az eletuk hatralevo reszeben nekik...
Nem hiszem, hogy segíti a társadalom előremozdulását, ha 15 éves lányokat lehet itatni gyógyszerezett borral, és nem kell érte ülni.
Ezentúl, akkor így lehet kislányokat megdugni.
Ha esetleg valamelyik meghalna miatt, akkor is csak felfüggesztett jár.
Jó kérdés lenne az is, hogy miért rakták bele, és mit keresett ott egy 15 éves.
Az italokról a fiúk gondoskodtak, majd hárman közülük antidepresszáns gyógyszert találtak a házigazda szekrényében. Úgy gondolták, jobb lesz a buli, ha gyógyszert is kevernek a borba. Kétliteres palackokba és közvetlenül a poharakba is tettek az összetört gyógyszerből, majd erre öntötték a bort. A koktélt a lányokkal itatták.
Nem vagyok benne biztos, hogy ők is ittak. Ha a koktél alatt itt azt érti az újságíró, hogy amikor még mellé pluszban a pohár aljába is törtek, akkor is a saját adagjuk többszörösét adták neki.
Megkockáztatom amúgy, hogy nemi erőszak volt készülőben, de ez persze csak feltételezés, de mindenképpen életszerű lenne.