Quote (-joey- @ 18 Oct 2012 12:23)
Továbbra is azt tudom mondani, hogy ha ennyire a kis lelkedbe gázolnak az ócsárló postok, akkor ignoráld. Ilyen erővel én is vergődhetnék minden itemfind post után, mert mondjuk engem az zavar.
Plusz hozzátenném, hogy reggel teljesen normálisan postolgattunk ,míg el nem kezdett habzani a szátok.
a baj az, h ugy allsz hozza a jatek fo folyamatahoz, mint a cigany a munkahoz. tudod jol h mik a jatekszabalyok, farmolni kell. minel tobbet. akik folyamatosan talaljak a jo cuccokat, azok napi sok-sok orat toltenek ezzel. aki keveset, az ertelem szeruen keveset is talal. dolgozol kapsz penzt, nem dolgozol nem kapsz penzt.
ezt a jatekot a penz mozgatja, nem az h joeynak tetszik e a jatek vagy sem. a tobbseg alkalmazkodik kitalal uj dolgokat uj karakterz indit hczik szunetelteti diablot akarmi. de tenyleg mindig a d2 vel hasonlitjak, 10 ev eltelt az igenyek valtoztak, haez egy mas jatek. akinek ennyire nem tetszik miert nem a d2vel jatszik?
ag a vicc h a legtobb post a topicon belul iteme posztolasarol szol. te neked ez nem terszik, az ide postolok nagy resze mar legalabb haromszor elolvasta h neked nem tetszik, tudomasul vettuk.