Quote (Fej @ 16 Oct 2014 20:21)
mi a faszom ez h nem esztek egesz nap
en ha ugy megyek meloba h nem reggeliztem, 11 korul mar a halalomon vagyok
En akarok enni, csak sokszor nem erek ra, vagy hazaesek es nincs itthon kaja etc. Most is meg mashol doglok telorol jspzek mert nem tudok mast csinalni sotetben. Aztan hazaerek, gyanitom nem lesz otthon kaja, bolt se lesz mar nyitva, szoval marad, hogy rendelek valamit, vagy ha nem tudom kivarni, akkor lekvaros teszta. : D
Amugy en reggel nem tudok enni, ebredes utan minimum kell 2 ora, mire 'beindul' a szervezetem. Egyetemre meg ha melo van, akkor oda viszek szenyat, ebedet, etc, amikor van idom kesziteni, es akkor eszek en is 2-3 orankent, de ha nincs idom, mert szarul indult a nap, vagy csak siman osszefutok valakivel es eldumalom azt az idot, amikor mondjuk mennek boltba, akkor mar is bukom a kajalast.
Meg szakgyak alatt volt olyan, hogy kimentunk terepre 9-10 kozott, beszoptuk, mert sokat kellett jegyzokonyvezni, ott voltunk 5-6-ig (kapasbol elso napomon), nem tudtunk kajalni, hazaertem aztan olyan este 7-8 kozott, akkor ettem. Reggel mikor beertem ceghez akkor 2 alma es ez volt egesz napra.