Quote (DioKVP @ 17 Nov 2012 16:44)
Az étkezésedet így diéta alatt hogy kell elképzelni. Mi lenne az ideális, amit tartani kéne és mennyit zavar bele a suli/egyéb?
A brutal termékek reklámjai iszonyatosan nagy hülyeségek. Az egész biotech cég elég érdekes... én nem javasolnám a termékeik használatát hasonló áron sokkal megbízhatóbb, minőségibb tápkiegeket találhatsz. Egyébként meg amíg a szilárd kajád nem 100%-os addig ne huszadrangú tápkiegekben keresd a megoldást.
reggel felkelek, BCAA L-Karnitin Multivit. Tökmagolaj aztán 1 óra aerob utána reggeli (zab+fehérje+túró), napközben 2 étkezés zöldség+csibecsöcs, edzés előtt barnarizs+csibecsöcs+tökmagolaj, edzés után közvetlen supercab fast + wp, edzés után 1 órában barnarizs + csirkemell, lefekvés előtt túró+zöldség+bcaa
amit bezavar hogy néha pl kimarad a reggeli aerob mert előadásom van, edzés utánra meg nem szeretem tenni mert akkor megdölkök, így pl a héten is csak 3x voltam ami lófasz
Quote (Namechange @ 17 Nov 2012 16:54)
Van itt valaki aki akár hobbi szinten is de kesztyűzik?
Szeretnék venni magamnak egy saját párat edzeni, és érdekelne hogy hol és milyen márkát érdemes venni, + hogy mire kell figyelni vásárláskor. Fásli mindenképpen szükséges alá? Miért?
kesztyü nélkül már kb el se mennék edzeni annyira hozzám nőtt
én biotecheset használok már sok éve (2 példányt már szarrányűttem, kb cafatokra vannak szakadva :D) és beválik
This post was edited by fahrii on Nov 17 2012 10:00am