Quote (Senee @ 17 Jul 2019 21:01)
csak bele kellene gondolni
a kaszinós példádra:
ok, el kell viselned a parasztokat; ignorálod gondolom
a modell esetében is aki bemegy 'néző' kurvázni meg ribancozni, mondván h "HÁ MÉ, NEM VAGY AZ?! XD" is épp ugyanolyan türhő tahó mint aki rádkeni, hogy veszített és neked áll bunkózni
ergo: lehet el kell viselned (leszarod) a faszparaszt vendéget, de attól még az egy faszparaszt vendég lesz és nem értem miért kell a faszparaszt vendég mintáját követni és tuskó tahónak lenni látatlanban
Nem kell annak lenni, de ne akarjuk mar ezt komoly munkanak beallitani. Ertem en hogy a puncisimogatas lehet faraszto, de kepzeld el hogy nekem milyen faraszto volt nyari melonak az hogy 30 kilos dobozokat raktunk a palettakra 2 meter magasan, ejszakas, 12 oras valtasokban. Na ugye.
Ez a camozas egy egyszeru munka amit barmilyen 5/10 csaj tud csinalni ha 60 iq alatt van, nem okosak, szepnek se szepek, 10 jobb csaj szembejon velem az elso 10 percben, es valoszinuleg nem a penzem erdekli csak oket.
Ha ezt belatod vegre, akkor lehet errol normalisan is beszelni, de ameddig ugyan azt tolod, addig ebbol nem lesz erdemi diskurzus, max uj joey meme..