Quote (josheide @ 6 Oct 2014 21:51)
Es ebbol mennyit kaszal egy kepviselo?
Suli mellett mennyire tudod csinalni ?
Kepviseloi tiszteletdij dunno mennyi. Talan 20-30k huf/ho.
Eleg sokat vagyok otthon, meg nem egyedul csinalnam. Sok olyan fiatal van, meg sokkal beszeltem akinek inkabb az kell, hogy megmondja valaki nekik, hogy most mondjuk szervezunk egy sakkversenyt, akkor te ezt csinalod, te meg azt intezed, de maguktol nem kepesek ilyenekre, mert nincs motivacio, vagy nem tudom.
Minimalis ido reszemrol egy program megtervezese, meg megvannak az ismerosok is, akik leginkabb idejukkel szponzoralni tudjak ezeket. Mert pl egy sakkverseny, vagy emlek sportversenyek (okt 23, aug 20, marcius 15 futas, etc) megrendezese nem feltetlen penz kerdese, csak legyen 2-3 ember, aki megteszi a szukseges lepeseket a megvalositashoz.
Regen is voltak ilyenek, csak kioregedtek/meguntak, aztan az utobbi 5-6 evben elkoptak ezek a rendezvenyek, mert nincs aki leszervezze, csak utobbi evekben nem ertem en sem ra ilyenekre, de mostansag egyre jobban.
Most lesz pl Medvesi Fotos Maraton hetvegen. Elozo evben volt elso (bar ez tolunk messzebb van, nem a mi falunkhoz kotheto), de total onkentesek szerveztek ossze. Idegenvezetes fotosoknak is onkentes volt, technikusi brigadunk is az volt (iden is az lesz). Kijott par fototechnikai cuccokat arulo cig, hozott mintatermekeket, ennyi. Belepo ara annyira volt kalkulalva, amit ki kellett fizetni egyebkent is, szal kozossegi haz berles, kaja biztositas, etc.
Nah csak arra akartam kilyukadni, hogy nem penz kerdese egy rendezveny megszervezese elso sorban. Inkabb par lelkes fiatal kell, aki kocsinak dol, telefonal, intezkedik.
This post was edited by Baleee on Oct 6 2014 01:59pm