Quote (CyberPunk666 @ Jan 19 2013 11:11pm)
A vistánál nem nagyobb bukás. Az egy a nemzetközi sajtóban megjelent ferdített cikk volt. A hivatkozásban megadott adatgyűjtők archívumában más adatok voltak, mint a cikkben ^^.
Ha kibasztál minden fájlt az asztalra, akkor nem csodálom, hogy nem tetszik, úgy nem lehet használni. De amúgy a start menü lecserélésén kívül mi az ami ennyire nem tetszik? Vagy a start menü ennyire fontos? Szerintem az új sokkal jobb, mit nem tud vagy miben nem jó neked?
hiányzik a start menü. ez a legnagyobb szívfájdalmam. nem áll kézre nekem várni sarkokban a csodára. maga az ötlet zseniális. tableten. a laptopon is fent volt kíváncsiságból a w8. nagyjából 2 napig, mert idegőrlő és szánalmas volt négyszer keresztülhúzni az ujjamat a touchpaden hogy egyik sarokból átérjek a másikba. én nem akarok kísérletezni kiegészítőprogramokkal hogy visszakapjam azt, amit több, mint 10 év alatt megszoktam. én nem akarok ilyenek keresésével tökölni. miért nem működik egy oprendszer önállóan jól. miért nincs választási lehetőség?
utálom azt, hogy egy csomót kell húzogatni a sarokba az egeret és várni a menü előbukkanására, de ezt már mondtam. de nagyon utálom. utálom azt, amikor ki akarok nyomni egy ablakot és beúszik a jobb oldali menü. miért nem kell inkább odakattintani és csak akkor jönne elő?!
utálom, hogy rettenesen belassult a kezdeti fürgeség után, pedig szinte alig van pár program rátéve. adatokat tulajdonképpen nem is tárolok rajta. asztali fájlok alatt képeket kell érteni. egyszerűen be se rendezkedek rá
zavar, hogy bele van építve a képnéző, zenelejátszó és használhatatlan. úgy voltam vele, hogy jó. benne van, használjuk, jó dolog biztos, adták vele, tartsuk a lépést a korral. próbálkoztam vele, de minden nemű logikát hiányolt az én fejemhez képest. a zenelejátszó szintén. ráadásul a fájlok nevével babrált valamit, ami miatt ilyen 000-arctic-monkeys nevű címkéket láttam(meg csinált ilyen playlistet is balra valahova) holott minden egyes audiofájlomnak tisztességesen ki van töltve az id tagje!!
a metroba integrált internet explorert nem is kommentálnám. próbáltam a metros chromeot is, de az is használhatatlan volt. meg úgy emlékszem a metroban vágólapra tett dolgot pl. nem hozta át a desktopra. mintha a kettő izolálva lenne egymástól
a boot gyorsítással nem tudom, hogy mit csináltak, de msconfig alól próbáltam bekattintani a normal boot-ot, hogy inkább induljon windows 7 lassúsággal, csak ismerje fel a hardwareimet ha linuxról jövök. hát következő bootnál semmi változás, sőt.visszateszi magát arra a special bootra vagy mire

a microsoft fiók erőltetést is tolakodónak éreztem. miért kell nekem microsoft fiók ahhoz, hogy használhassam a vezérlőpultot sőt a rendszert teljes funkcionalitással?? még témát se tudtam anélkül változtatni

márpedig nekem nem kell MS fiók, mert minek? van naptáram, van email címem, van mindenem ami kellhet és nincs wp telefonom, ami miatt volna értelme átállni más rendszerre. talán.
meg úgy összességében azaz érzésem, hogy kurva dinamikátlan a rendszer. ezt azért hagytam a végére, mert nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy mi ez az érzés, csak azt veszem észre, hogy ha valamit tenni akarok, akkor azt sokkal több lépésből teszem meg, mint más rendszer alatt.
kis hülyesé hogy ha pl. metro appoban kéne dolgoznom majd(átírják rá az officet vagy ott akarnék fotókat rendezni vagy bármi) akkor ki kell mennem a desktopra ahhoz, hogy megnézzem egyáltalán hány óra. miért nem fért be egy óra?

ráadásul nem tudom használni a gedzsiteket sem, mert kivették a támogatását. vagy csak letiltották? töltöttem le őket és ismeretlen formátum volt.
úgy érzem magam mint egy nyugdíjas, akinek minden változás fájdalom és kín. de engem borzasztóan kizökkentett eleinte a megszokott ritmusból és nem tudok ehhez hozzászokni.
az utálom szó használata meghaladta az éves átlagomat ebben a posztban. ha eszembe jut még valami, akkor majd beírom ide.
szerintem a windows 9 lesz az igazi, ha nem olyan idióták mint balmer