egész jó lett a dr who
következő még jobb lesz, ahogy látom javarészt a tardison fog játszódni

Quote (kusziyoker @ 18 Apr 2013 18:30)
A Defiance nekem a Terra Nova sorozatra emlékeztet, de ez sokkal jobban bejön. Bár a kettő között annyi különbség van hogy az egyik sci-fi a másik időutazós-dínós. Ezt remélem nem fogjak az első évadnál elkaszálni. olyan 8/10et adnék neki
én az SGU-ra haragszom nagyon
első évad tök hangulatos volt h minden résznek ilyen címei voltak h Air, Water, Earth etc, tök logikus is
aztán szép lassan kezdték volna adagolni az ilyen ultimate zaj a universben dolgot -- 2. évad elvileg már jó lett (legalábbis ezt mesélték akiknek 1. nem tetszett), de duzzogtam h cancelezték és azóta se néztem meg ^^
mondjuk Defiance-al nem lesz könnyű dolguk, 45 perces részekbe beletenni elég dolgot hogy ne unjuk magunkat halálra (vagy minden rész végére betesznek egy ilyen csatát : D)
pl már előre félek a két house közötti viszálytól hogy elkurvul
Quote (lacketto @ 18 Apr 2013 16:37)
house of cardsból egyszerre adták ki az évadot mert netflix sorozat, majd valamikor jövő év elején jön a második szintén egyben.
egyébként neztem, de időhiány miatt nem az összeset. kb 4 részt láttam és teljesen jó, csak ajánlani tudom. nincs benne vér meg kúrás, ettől függetlenül nagyon jó a sztori, a szereplők meg a kivitelezés (spacey néha megszakít egy jelenetet és a kamera felé fordulva a nézőnek beszél meg ilyen apróságok)
akkor nézem is
This post was edited by Anarkin on Apr 21 2013 02:27pm