Quote (Senee @ Jul 3 2019 05:45pm)
az már igaz
ha randiznék is; biztos előtte ki kell találnom valami szép kerek hazugságot az előéletemről
azt mégsem mondhatom, hogy "az utolsó normális kapcsolatom 11 éve volt" xD
persze, hogy érdekelnek
egyszerűen csak nem akarok fejlődni ezen a téren, kényelmes így (meg válasszak, hogy rögtön hazugságokkal kezdek egy kapcsolatot vagy elmondom, hogy mekkora egy rohadt nagy fail vagyok "normális ember" szempontból nézve?!)
inkább camgirlök+wow
úgy sem hiszem, hogy túl sokáig élnék
meg miért kéne mindenkinek ugyanazt a sablont élnie csak mert az az elfogadott és a normális
nem papolni akarok, hanem leginkabb segiteni.
pár érdekes dolgot elhintettél ebben a posztban.
"kényelmes"
" (meg válasszak, hogy rögtön hazugságokkal kezdek egy kapcsolatot vagy elmondom, hogy mekkora egy rohadt nagy fail vagyok "normális ember" szempontból nézve?!)"
Azért szögezzük már le, hogy oké, van egy furcsaságod, de nem drogozol, nem iszol, nem vertél nőket, remélem éces kurvákat sem szopattál.
Innen még simán vissza lehet fordulni, a kényelmes részt neked kell tisztáznod, magától semmi nem fog jönni, még geci sok pénzzel sem.
Az utolsó rész csak a saját magad nyugtatása, és szerintem te sem hiszed igazából el.
Quote (anyd @ Jul 3 2019 05:48pm)
Szerintem el lehet mondani h lent voltal, ludta es kenyelmes de javitani akartal az eleteden es tettel erte, egy ertelmes no megertene
Edit: van olyan ertelmes no akit nem zavarna
Megelőztél, pont erre akartam kilyukadni.
This post was edited by bceeN on Jul 3 2019 10:50am