d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Telefon Help Topik
Prev1360361362363364660Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 279.00
Jan 19 2013 01:34pm
Quote (beni @ 19 Jan 2013 21:31)
hát ha már alapból integrált részét képezi a mail fiókhoz való hozzáférés lehetősége, akkor ezt is beépíthettél volna

de mihez kene, hogy integralva legyen? tudsz ra mondani egy eletszeru peldat, ahol hatranyat latod, hogy ket kulonallo app?
Member
Gold: 6,440.13
Jan 19 2013 01:45pm
Quote (ecneB @ Jan 19 2013 08:34pm)
de mihez kene, hogy integralva legyen? tudsz ra mondani  egy eletszeru peldat, ahol hatranyat latod, hogy ket kulonallo app?

Ez olyan, mint hogy sok telefon integrálva tartalmaz twittert vagy facebookot. Én is mondhatnám, hogy külön appal megoldható a dolog, de úgy kevésbé elegáns lenne. Ha böngészőből lépsz a gmailbe, akkor a fejlécen ezernyi opció van g+, naptár, drive, stb. A naptáramat például szinkronizálja a telefon, de ugyanígy elegáns lenne, ha külön app helyett a mail fiókra kattintva lenne elérhető a drive.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jan 19 2013 01:51pm
Quote (ecneB @ 19 Jan 2013 20:34)
de mihez kene, hogy integralva legyen? tudsz ra mondani  egy eletszeru peldat, ahol hatranyat latod, hogy ket kulonallo app?

az hogy ez az ultimate cél

windowst pl ezért szeretem mert egy csatornán keresztül látsz mindent:

nekem nincs semmi app fent leszámítva egy RDS-t és egy Skype-ot, amit soon integrálnak szintén (hiszen MS megvette) -- ráadásul mindenhova (xbox, asztali win, ..), így kb ha ezt megcsinálják akkor nem fogom tudni eldönteni hogy skype hívás jön-e vagy provideren keresztül megy (ahogy most nem tudom hogy facebook chatelek-e sokszor, vagy sms)

van "accounts", amibe lehet tenni google-t, facebookot, twittert, live-ot, 200 másikat és mindent egybe integrál
ezután van "messages", amiben van facebook, sms, etc, egy ablakban
etc..
office-al ugyan ez, ahogy nekem van skydrive integrálva 8 irányból a telefonba (és használom is), úgy szeretne Beni gdrive-ot almán

-

amúgy az meg nem módi, hogy valamit úgy közelítünk meg, hogy mondjuk ellenpéldát :P

This post was edited by Anarkin on Jan 19 2013 01:53pm
Member
Gold: 279.00
Jan 19 2013 01:53pm
-aésmdalmd

This post was edited by ecneB on Jan 19 2013 01:54pm
Member
Jan 19 2013 01:54pm
Quote (Anarkin @ Jan 19 2013 08:51pm)
az hogy ez az ultimate cél

windowst pl ezért szeretem mert egy csatornán keresztül látsz mindent:

nekem nincs semmi app fent leszámítva egy RDS-t és egy Skype-ot, amit soon integrálnak szintén (hiszen MS megvette) -- ráadásul mindenhova (xbox, asztali win, ..), így kb ha ezt megcsinálják akkor nem fogom tudni eldönteni hogy skype hívás jön-e vagy provideren keresztül megy (ahogy most nem tudom hogy facebook chatelek-e sokszor, vagy sms)

van "accounts", amibe lehet tenni google-t, facebookot, twittert, live-ot, 200 másikat és mindent egybe integrál
ezután van "messages", amiben van facebook, sms, etc, egy ablakban
etc..
office-al ugyan ez, ahogy nekem van skydrive integrálva 8 irányból a telefonba (és használom is), úgy szeretne Beni gdrive-ot almán

Mondjuk annak nem örülnék ha nem tudnám eldönteni, hogy sms vagy facebook chat megy-e, de amúgy jah ^^
Member
Jan 19 2013 01:59pm
Quote (ecneB @ Jan 19 2013 08:53pm)
jo nem kerdezem akkor, latom egy ertelmes indokot nem sikerult mellette megszulnod, hogy mire is kene az integracio.
a naptar szinkronizaciot hogy sikerult beleszonod azt mar vegkepp nem ertem, de mindegy.. lenyeg, hogy az iphone a best, egeszsegedre, hasznald...

Szerintem te valamit félreértettél :D

Hogy sikerült a "szívás, hogy nincs integrálva a drive az almában" megjegyzésemből azt leszűrni, hogy elvakult fanboy vagyok?

Amit leírtam én azt értelmes indoknak látom, de nem értek a telefonokhoz, így lehet fosul sikerült megmagyarázni. Van egy velem is megosztott, folyamatosan frissülő dokumentum google driveon, amit nézegetek minden hónapban és láttam, hogy mások lazán elérik androidos telefonról, én meg hiába keresgéltem a mail fiókban nem láttam sehol. Rákerestem a neten és kiderült, hogy megoldható, de csak külön appal, ami nem akkora gáz, de külön helyet foglal a képernyőn és nem annyira elegáns, mintha integrálva lenne. Ennél jobb magyarázatot tényleg nem tudok adni.

(Egyébként meg is jegyeztem, hogy az app több fiókot is képes egyszerre kezelni, ami pedig kétségtelen előny tud lenni)
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jan 19 2013 02:00pm
Quote (beni @ 19 Jan 2013 20:54)
Mondjuk annak nem örülnék ha nem tudnám eldönteni, hogy sms vagy facebook chat megy-e, de amúgy jah ^^

csak arra utaltam hogy milyen szinten van minden egy "hub"-ban -ahova tartozik-, és mennyire kézenfekvő is ez a megközelítés (amit te el is várnál, persze ez kicsit más az ilyen cloud hosting tekintetében)

egy kis felirat jelzi ugyan azon az ablakon, hogy ez most min is keresztül megy

és ha ez meg van csinálva elegendő "forrással" (kb csak a skype hiányzik, ami irónikus egy kicsit, de az is jön),
http://winsource.com/wp-content/uploads/2012/11/email-accounts-bug2.png (túl nagy, nem tag-elem be)

akkor kicsit előrébb tart a dolog, mintha lenne 250 app mindenre
Member
Jan 19 2013 02:02pm
Quote (Anarkin @ Jan 19 2013 09:00pm)
csak arra utaltam hogy milyen szinten van minden egy "hub"-ban -ahova tartozik-, és mennyire kézenfekvő is ez a megközelítés (amit te el is várnál, persze ez kicsit más az ilyen cloud hosting tekintetében)

egy kis felirat jelzi ugyan azon az ablakon, hogy ez most min is keresztül megy
http://cmsresources.windowsphone.com/windowsphone/en-us/How-to/wp7/block/messaging-screen-text-messaging.png

és ha ez meg van csinálva elegendő "forrással" (kb csak a skype hiányzik, ami irónikus egy kicsit, de az is jön),
http://winsource.com/wp-content/uploads/2012/11/email-accounts-bug2.png (túl nagy, nem tag-elem be)

akkor kicsit előrébb tart a dolog, mintha lenne 250 app mindenre

Ha le lehet szűrni külön külön forrásra az üzeneteket, akkor oké. De egy 2órás skype chat session után a francnak sem lenne kedve ott találni mindent ömlesztve a telefonon. Vagy lehet csak én gondolom most ezt így.
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Jan 19 2013 02:13pm
ne várj rendszerszintű integrációt google appból iosre és fordítva beni. ilyen esetben nem az a cél, hogy minél jobb legyen a usernek hanem a saját táborba csalogatás a szolgáltatások jól összegyúrásával. kapitalizmus B)
apple régen emiatt tudott lépéselőnyben lenni, mert fasza kohéziót alkotott minden hardwareük egymással, de ebben az utóbbi időben már felzárkóztak a többiek is többé-kevésbé
amin viszont a héten borzasztóan meglepődtem az az, hogy foglaltam apámnak időpontot jövőhétre meg magamnak is fodrászhoz. beírtam mindkettőnkét a naptárba gyorsan, hogy lássam és poénból az invite résznél megadtam a mail címét(gondoltam kap sablon szöveget, hogy vegyen iphonet és akkor szinkronizálgathatja velem az eventeket)
erre mondja nekem, hogy hogy tettem ki a naptárára a fodrász időpontot, amikor hozzá se nyúlhattam a telefonjához mivel 200km-re volt. nézem és biza tisztességesen ott volt az event :o
Member
Gold: 133.37
Jan 19 2013 02:23pm
Amúgy mi a vélemény, lesz még valaha is kapható Google Play-ből Nexus 4?
Go Back To Magyar Topic List
Prev1360361362363364660Next
Add Reply New Topic New Poll