Quote (Smat @ Jun 24 2019 04:18pm)
Lol no.
Utolso evem angliaban ilyen volt hogy minek kaparjak, minek akarok jobbat, ez van, ezt osztottak ebben az eletben. Lofaszt, ha van lehetoseged valamit kiprobalni akkor csinald, vesziteni nem lehet vele semmit, max tapasztalat lesz a jovoben es tudod hogy mit kell skippelni. Az meg hogy valaki lazy shitbag azon meg csak te tudsz valtoztatni. 2 eve azt gondoltam hogy majd kijovok, letolok 1 evet itt, hazamegyek aztan lesz ami lesz. Azota nagyon sok minden valtozott, mar kb fel eve azon dolgozok hogy sajat nyugati ettermet nyissak, 25 evesen vegre kiprobaltam a teli sportokat amikrol otthon csak almodozni tudtam, sajat zsir uj Sony Eric Sony autom van, biztos munkam, lefutottam egy fel maratont 3 evvel azutan hogy abbahagytam az aktiv sportokat, leszoktam a dohanyzasrol, megtanultam egy 4. nyelvet beszelni, kifizettem az otthoni szar adossagokat amiket az egyetem alatt sikerult felhalmozni es meg elertem millio mas dolgot, van amit segitseggel, de nagyon sokat azert mert nem otthon ultem es vertem a kukikat es picsogtam mate fasza utan mint ricsard.
sajnos máté pénisze ezeknél sokkal többt ér, össze sem hasonlítható :S
Quote (Cpt_Ghost @ Jun 24 2019 05:34pm)
elkene mennem koreaba osszeszedni valami penzes kislanyt
+ hatha megtanit starcraftozni is
a plussz része reménytelen tbh