d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev13593603613623635001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Apr 26 2013 03:11pm
Quote (fahrii @ 26 Apr 2013 22:25)

így a fórumozás alapján annyira nem lehet megismerni a másikat, pláne, hogy nem tudom mennyit nem mondasz el magadról, de nekem úgy tűnik, hogy te magaddal nem vagy kibékülve igazán és olyan igényeknek próbálsz megfelelni amiknek nem érzed a szükségét. Persze, hogy nem leszel boldog. Olyan dolgokat próbálsz erőltetni, amikre nem vágysz csak a környezeted és a köz elvárása.

Nekem kb ez jött le.
Member
Gold: 3.03
Apr 26 2013 03:12pm
Quote (fahrii @ 26 Apr 2013 21:25)
te kajak 2 évvel idősebb vagy nálam?

az hogy 22 vagyok és úgy érzem hogy az egész serdülőkorom el lett toszva a kurva gépezés miatt
még egy normális érzelmeken alapuló kapcsolatom sem volt soha, ha meg volt azt nem viszonozták

19 voltam, mire először volt érzelmeken alapuló, viszonzott kapcsolatom. (2,5 évig)
szerintem a 22 sem késő - bár az tény, hogy baromira hiányozhat.

Quote (fahrii @ 26 Apr 2013 21:59)
mert én mia fene vagyok? :D jó, mondjuk mostanában az edzésnek élek, de az is egyfajta kockaság

a nők hiányoznak az életemből ^^, azaz ok van barátnőm, de kb ez a kor amikor csapongani kéne és igazából külső meg is lenne hozzá
csak hát nem vagyok az a veszett ismerkedős alkat

de miért KELL csapongani?
mert ezt várják el a jóképű, fiatal férfiaktól?
szerintem a stabil értékeken nyugvó kapcsolat sokkal többet ér ennél. (és most nem az ex-szerzetes beszél belőlem. mindig is így gondoltam)

ez az ember mondja jól:
Quote (CyberPunk666 @ 26 Apr 2013 22:11)
így a fórumozás alapján annyira nem lehet megismerni a másikat, pláne, hogy nem tudom mennyit nem mondasz el magadról, de nekem úgy tűnik, hogy te magaddal nem vagy kibékülve igazán és olyan igényeknek próbálsz megfelelni amiknek nem érzed a szükségét. Persze, hogy nem leszel boldog. Olyan dolgokat próbálsz erőltetni, amikre nem vágysz csak a környezeted és a köz elvárása.

Nekem kb ez jött le.

tehát ha nem akarsz csapongó életmódot folytatni, akkor nem kell csak mert valaki más elvárná tőled. (különben meg ki is várja el ezt tőled?)

This post was edited by TassassinHc on Apr 26 2013 03:13pm
Member
Gold: 0.00
Apr 26 2013 03:12pm
Quote (CyberPunk666 @ 26 Apr 2013 23:11)

Nekem kb ez jött le.

Hát az biztos, hogy amíg magában nem rakja helyre a dolgokat addig csak szenvedni fog.
Member
Apr 26 2013 03:26pm
Quote (CyberPunk666 @ 26 Apr 2013 23:11)

Nekem kb ez jött le.

Egyszer már írtam pár hete. Az a baj hogy én alapvetően rohadtul nem így lettem programozva, az első általános sulimban emlékszem még hogy eléggé központi figura voltam.
Aztán történt ami történt, elköltöztünk anyámmal, magamba fordultam, bekockultam, antiszociális lettem, megjártam jópár sulit még általánosban sehol sem lett jobb (azt a 5 évet egyébként senkinek sem kívánom). Idővel kinőttem a nyomorultságot, de továbbra is rohadtul antiszocális vagyok :D
És ez a két véglet ütközése ami bassza a feelem, az hogy hiányzik a társasági élet de közben az életemet kb burokban töltöm.
Member
Apr 26 2013 03:28pm
Quote (fahrii @ 26 Apr 2013 23:26)
Egyszer már írtam pár hete. Az a baj hogy én alapvetően rohadtul nem így lettem programozva, az első általános sulimban emlékszem még hogy eléggé központi figura voltam.
Aztán történt ami történt, elköltöztünk anyámmal, magamba fordultam, bekockultam, antiszociális lettem, megjártam jópár sulit még általánosban sehol sem lett jobb (azt a 5 évet egyébként senkinek sem kívánom). Idővel kinőttem a nyomorultságot, de továbbra is rohadtul antiszocális vagyok :D
És ez a két véglet ütközése ami bassza a feelem, az hogy hiányzik a társasági élet de közben az életemet kb burokban töltöm.

A kérdés nem az, hogy vágysz-e rá, mert mindenki az mondja barátkozz, hanem az, hogy valóban belül van-e igényed rá. Szerintem a legtöbb kockának mondták anno, hogy menjen ki a levegőre és játsszon a többiekkel.
Azért akarsz társasági életet, mert az menő, vagy mert magányosnak érzed magad és te úgy tudnál kikapcsolódni, hogy a haverokkal hülyülsz?
Member
Apr 26 2013 03:32pm
Quote (CyberPunk666 @ 26 Apr 2013 23:28)
A kérdés nem az, hogy vágysz-e rá, mert mindenki az mondja barátkozz, hanem az, hogy valóban belül van-e igényed rá. Szerintem a legtöbb kockának mondták anno, hogy menjen ki a levegőre és játsszon a többiekkel.
Azért akarsz társasági életet, mert az menő, vagy mert magányosnak érzed magad és te úgy tudnál kikapcsolódni, hogy a haverokkal hülyülsz?

Pont ezt írom hogy alapvetően egy sokkal társaságibb lény lennék és ezért hiányzik is nekem.
Member
Apr 26 2013 03:32pm
Quote (fahrii @ 26 Apr 2013 23:26)

Akkor meg vagy tényleg antiszoc vagy amivel nincs baj de bemeséled magadnak, hogy nem akarsz olyan lenni mert mások nem olyanok vagy pedig azt meséled be magadnak, hogy antiszoc vagy de közben meg nem, tehát ha elkezdenél ismerkedni akkor egy idő után eltűnne a dolog. A lényeg, hogy magadban kell lerendezned milyen vagy és nem attól kell függni mások milyenek, meg az, hogy tegyél érte ha változtatni akarsz és ne csak sírj, hogy nekem milyen szar.
Member
Apr 26 2013 03:33pm
Member
Apr 26 2013 03:34pm
Quote (CyberPunk666 @ 26 Apr 2013 23:33)

Kinek ártanak ezzel?
Member
Apr 26 2013 03:35pm
Quote (Rawen @ 26 Apr 2013 23:34)
Kinek ártanak ezzel?

"a diáktanács tagja szerint az iskolában elég számban van nemi identitásában határozatlan diák"

Nem tudja, hogy fiú vagy lány?

Azért szerintem jobb lenne bizonyos szinten megtanítani a nemi szerepekre a gyerekeket, mert egyenjogúság ide, egyenjogúság oda azért a férfi és a nő nem egyforma. Nem jobb vagy rosszabb, de mindenképpen más.

Szerintem az összemosás az egyenjogúság félreértelmezése és félremagyarázása.

This post was edited by CyberPunk666 on Apr 26 2013 03:37pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev13593603613623635001Next
Closed New Topic New Poll