Quote (fahrii @ 26 Apr 2013 21:25)
te kajak 2 évvel idősebb vagy nálam?
az hogy 22 vagyok és úgy érzem hogy az egész serdülőkorom el lett toszva a kurva gépezés miatt
még egy normális érzelmeken alapuló kapcsolatom sem volt soha, ha meg volt azt nem viszonozták
19 voltam, mire először volt érzelmeken alapuló, viszonzott kapcsolatom. (2,5 évig)
szerintem a 22 sem késő - bár az tény, hogy baromira hiányozhat.
Quote (fahrii @ 26 Apr 2013 21:59)
mert én mia fene vagyok?

jó, mondjuk mostanában az edzésnek élek, de az is egyfajta kockaság
a nők hiányoznak az életemből ^^, azaz ok van barátnőm, de kb ez a kor amikor csapongani kéne és igazából külső meg is lenne hozzá
csak hát nem vagyok az a veszett ismerkedős alkat
de miért
KELL csapongani?
mert ezt várják el a jóképű, fiatal férfiaktól?
szerintem a stabil értékeken nyugvó kapcsolat sokkal többet ér ennél. (és most nem az ex-szerzetes beszél belőlem. mindig is így gondoltam)
ez az ember mondja jól:
Quote (CyberPunk666 @ 26 Apr 2013 22:11)
így a fórumozás alapján annyira nem lehet megismerni a másikat, pláne, hogy nem tudom mennyit nem mondasz el magadról, de nekem úgy tűnik, hogy te magaddal nem vagy kibékülve igazán és olyan igényeknek próbálsz megfelelni amiknek nem érzed a szükségét. Persze, hogy nem leszel boldog. Olyan dolgokat próbálsz erőltetni, amikre nem vágysz csak a környezeted és a köz elvárása.
Nekem kb ez jött le.
tehát ha nem akarsz csapongó életmódot folytatni, akkor nem kell csak mert valaki más elvárná tőled. (különben meg ki is várja el ezt tőled?)
This post was edited by TassassinHc on Apr 26 2013 03:13pm