d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3
Prev13593603613623632299Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jan 2 2013 06:43pm
Quote (hedgehogsword @ 3 Jan 2013 01:19)
valamennyi igazságtartalom van benne épp csak hány évet vártunk hogy egyáltalán kijöjjön a játék? :D az alatt nem jöttek rá hogy kéne? igaz hogy tesztelés alatt derül ki rengeteg minden és lassú folyamat változtatni, de gyanítom nem foglalkoznak a játékkal mint lehetne, még mindig a botok elleni rendszert tartom gyengének, kezdhették volna azzal az egészet, hisz ott úszott el a d2 is, nézzen meg bárki egy d2 ladder baalrunt (és msot nem arra a marék igazi playerre gondolok), mai napig leszarják, fél évente banwave, azis /care annak aki botozik mert van másik bot amit ki se szűr, elindítja azt és gg, ez itt is így megy jelenleg is, wolrdwide szinten

a haverkodás kezelése pedig sosem fog megváltozni, ezt le is írták ("oda-vissza játék blizzard és a csalók között")
valószínűleg benyújtanak 80 hivatalos papírt 40 fejlesztőnek és vezetőnek hogy nézzék át, írják alá (lehetőleg minél több ember), és utána esetleg bannolnak egy fajta dolgot

Quote (bajcli @ 3 Jan 2013 01:19)
hát én ezt el nem olvasom
már ott hülyeség nekem, hogy "ha valaki ezt a műfajt élvezni akkor nincs mit tenni"
énis élvezem a műfajt, d2be biztos beleraktam többezer órát, de attól még nem érzem úgy, hogy nekem muszáj legyen ezzel a fossal játszani, pedig nincs alternatívája kb

amúgy többezer órát hol a fenébe szöszöltél el d2-ben?
én max. 3-5000 órát játszottam, de személy szerint én például a fordítottját nem tudom elképzelni, hogy baalrunon kívül hogy / hol lehet ennyi időt eltölteni (ráadásul ebben benne van az is hogy 3x végigcsináltam a "ladder versenyt")
és lehetnél kedvesebb is.. Te bölcsész, Te :(

Quote (sylke @ 3 Jan 2013 01:20)
kár, hogy semmi egyedi dolgot nem raktak bele
plvl100 = lvl99 kb
monster power = player1-8
über = über
én inkább csak azt látom az egészben, hogy kiadtak egy nagyon durván szar gémet (mostani szemmel a májusi d3ra szavak nincsenek), tele hibákkal (najo, ezt el lehet nézni, mer melyik blizz gém nem volt bugos az elején), aztán gyorsan hozzáadtak pár peccset, amit d2böl szopkodtak

amugy ez a classicos dolog meg wtf, nekem pl a classic pvm része sokkal jobban bejött, mint a lod

önmagához képest értettem nyílván :P azt már rég megemésztettem hogy 1-2 évvel korábban adták ki a játékot mint kellett volna (goodguy activison), lehet ez a különbség az én felfogásomban és az emberek többségéében -- direkt így is próbáltam fogalmazni
Member
Gold: 21,511.00
Jan 2 2013 07:00pm
Quote (Anarkin @ 3 Jan 2013 02:43)
a haverkodás kezelése pedig sosem fog megváltozni, ezt le is írták ("oda-vissza játék blizzard és a csalók között")
valószínűleg benyújtanak 80 hivatalos papírt 40 fejlesztőnek és vezetőnek hogy nézzék át, írják alá (lehetőleg minél több ember), és utána esetleg bannolnak egy fajta dolgot

én max. 3-5000 órát játszottam, de személy szerint én például a fordítottját nem tudom elképzelni, hogy baalrunon kívül hogy / hol lehet ennyi időt eltölteni (ráadásul ebben benne van az is hogy 3x végigcsináltam a "ladder versenyt")

önmagához képest értettem nyílván :P azt már rég megemésztettem hogy 1-2 évvel korábban adták ki a játékot mint kellett volna (goodguy activison), lehet ez a különbség az én felfogásomban és az emberek többségéében -- direkt így is próbáltam fogalmazni

sry, nem akartam parasztkodni, csak valahogy szíven ütött ránézésre :D
én mondjuk pont baalrunban töltöttem el kurvakevés időt, szerintem iszonyat monoton és repetitív volt az egész
ha bneten játszottam, leginkább lvl85 areakat runoltam, hcban, scben, de singleplayereztem is rengeteget, retromodoztam legalább annyit, tudomisén
megjelenés óta játszottam vele, még 2012 elején is singlezgettem, meg most épp téma megint valami hc verseny... :D (amúgy nem számolgattam, csak hasraütésszerűen írtam párezer órát, amikor belegondoltam, hogy gimiben ilyen hajnali négyekig toltam, meg kb egy egész nyarat végigretromodoztam, etc)
Member
Gold: 710.00
Jan 2 2013 07:08pm
Quote (Anarkin @ Jan 3 2013 12:43am)

hát, inkább ott volt a baj, hogy 1 évvel a kiadás elött teljesen más volt a játék, és folyamatosan variálták a dolgokat
nekem ugy tünt, mintha nem tudnák hogy mit is kezdjenek az egésszel

ha végig viszik azt, és nem változtatnak csomo dolgot (runák, gemek, craft, skillek etc) akkor szerintem sokkal jobb lett volna

This post was edited by sylke on Jan 2 2013 07:09pm
Member
Gold: 5,302.77
Jan 3 2013 12:42am
Quote (sylke @ Jan 3 2013 12:40am)
ezaz, legendary polearm!
igymostmár 150 fiery brimstone van nálam

Nálam 160, ne aggódj, nem te vagy a legnagyobb lúzer. :D
Member
Gold: 1,593.00
Jan 3 2013 01:13am
Bejövök megnézni mi folyik itt, de ahogy nézem csak a szokásos.
Member
Gold: 3,747.73
Jan 3 2013 03:32am
Nekem is a multi hiányzik rohadtul. D2 obv jobb játék volt, mert azzal néha kedvet kaptam és elmentem hell baalig singlebe, vagy kiprobáltam hogy pucér hc necroval meddig jutok el, etc. De azért az ott töltött időm 80%a csapatjátékkal telt, a végén már csak azért jártam fel, hogy ki van fent, milyen baalrunok mennek, milyen a társaság. Aztán ment a skype, és a 8-10 órán át tartó runolás. Ha nem egyedül kéne runolni nekem sem p36os kariaim lennének...
Member
Gold: 47.25
Jan 3 2013 03:35am
Quote (Vismajor @ 3 Jan 2013 10:32)
Nekem is a multi hiányzik rohadtul. D2 obv jobb játék volt, mert azzal néha kedvet kaptam és elmentem hell baalig singlebe, vagy kiprobáltam hogy pucér hc necroval meddig jutok el, etc. De azért az ott töltött időm 80%a csapatjátékkal telt, a végén már csak azért jártam fel, hogy ki van fent, milyen baalrunok mennek, milyen a társaság. Aztán ment a skype, és a 8-10 órán át tartó runolás. Ha nem egyedül kéne runolni nekem sem p36os kariaim lennének...

Hat te nagyon hulye vagy.
Member
Gold: 3,747.73
Jan 3 2013 03:35am
Quote (Moonflow @ Jan 3 2013 10:35am)
Hat te nagyon hulye vagy.

igen?
Member
Gold: 2,366.74
Jan 3 2013 04:00am
Quote (Vismajor @ 3 Jan 2013 10:35)
igen?

nekem egyedül az hiányzik hogy ha valamit találok el tudjam adni
de mivel nem érnek szart sem a cuccok igy nem játszok

igy voltam d2-vel is a vége felé
Member
Gold: 19.00
Jan 3 2013 04:02am
Quote (Vismajor @ Jan 3 2013 09:35am)
igen?

szerintem nem, én is csak a társaság miatt erőlködtem a ban után a játékkal, próbáltam minél több über runt összeszervezni, kevés sikerrel :(
amúgy nem tudom, hogy jobb vagy rosszabb például az, hogy a mapok 70%a nem változik új játék kreálása után, lehet, hogy szar volt anno a thronet/countesst/mefit keresgetni, de legalább nem volt kurva unalmas (inkább csak idegesítő), itt meg becsukott szemmel végigmegy az ember, mert tudja az útvonalat, ami annyira lineáris, hogy eltévedni is csak a foundryban lehet
hát ez jó nagy off volt

Quote (Inakwo @ Jan 3 2013 10:00am)
nekem egyedül az hiányzik hogy ha valamit találok el tudjam adni
de mivel nem érnek szart sem a cuccok igy nem játszok

igy voltam d2-vel is a vége felé

e: ha behozzák a runaszavakat a d3ba is, semmivel nem lesz különb a dolog

várom már, mikor lesz olyan legendary / affix, ami skillt / skill chargeot ad
gloomot mindenkinek!

This post was edited by Makkertest on Jan 3 2013 04:10am
Go Back To Magyar Topic List
Prev13593603613623632299Next
Add Reply New Topic New Poll