Quote (hedgehogsword @ 3 Jan 2013 01:19)
valamennyi igazságtartalom van benne épp csak hány évet vártunk hogy egyáltalán kijöjjön a játék?

az alatt nem jöttek rá hogy kéne? igaz hogy tesztelés alatt derül ki rengeteg minden és lassú folyamat változtatni, de gyanítom nem foglalkoznak a játékkal mint lehetne, még mindig a botok elleni rendszert tartom gyengének, kezdhették volna azzal az egészet, hisz ott úszott el a d2 is, nézzen meg bárki egy d2 ladder baalrunt (és msot nem arra a marék igazi playerre gondolok), mai napig leszarják, fél évente banwave, azis /care annak aki botozik mert van másik bot amit ki se szűr, elindítja azt és gg, ez itt is így megy jelenleg is, wolrdwide szinten
a haverkodás kezelése pedig sosem fog megváltozni, ezt le is írták ("oda-vissza játék blizzard és a csalók között")
valószínűleg benyújtanak 80 hivatalos papírt 40 fejlesztőnek és vezetőnek hogy nézzék át, írják alá (lehetőleg minél több ember), és utána esetleg bannolnak egy fajta dolgot
Quote (bajcli @ 3 Jan 2013 01:19)
hát én ezt el nem olvasom
már ott hülyeség nekem, hogy "ha valaki ezt a műfajt élvezni akkor nincs mit tenni"
énis élvezem a műfajt, d2be biztos beleraktam többezer órát, de attól még nem érzem úgy, hogy nekem muszáj legyen ezzel a fossal játszani, pedig nincs alternatívája kb
amúgy többezer órát hol a fenébe szöszöltél el d2-ben?
én max. 3-5000 órát játszottam, de személy szerint én például a fordítottját nem tudom elképzelni, hogy baalrunon kívül hogy / hol lehet ennyi időt eltölteni (ráadásul ebben benne van az is hogy 3x végigcsináltam a "ladder versenyt")
és lehetnél kedvesebb is.. Te bölcsész, Te

Quote (sylke @ 3 Jan 2013 01:20)
kár, hogy semmi egyedi dolgot nem raktak bele
plvl100 = lvl99 kb
monster power = player1-8
über = über
én inkább csak azt látom az egészben, hogy kiadtak egy nagyon durván szar gémet (mostani szemmel a májusi d3ra szavak nincsenek), tele hibákkal (najo, ezt el lehet nézni, mer melyik blizz gém nem volt bugos az elején), aztán gyorsan hozzáadtak pár peccset, amit d2böl szopkodtak
amugy ez a classicos dolog meg wtf, nekem pl a classic pvm része sokkal jobban bejött, mint a lod
önmagához képest értettem nyílván

azt már rég megemésztettem hogy 1-2 évvel korábban adták ki a játékot mint kellett volna (goodguy activison), lehet ez a különbség az én felfogásomban és az emberek többségéében -- direkt így is próbáltam fogalmazni