de azért hagyjuk a gica témát ugye? Miért kell mindig felhozni ? Erre ne, a következőre. Miért nem a lacketto+biceboca románcról beszélünk? Szerintem ott jóval több $ úszott el.
a kimaradt nyelvtanórák előnye, kamatoztasd amíg tudod
párszor engem, pedig téged sosem találtalak meg eddig..laclaclac, te mindig ott hibázod el, hogy az ilyen akaratlan beszólásaiddal saját magadat járatod le, ami nem is probléma, de a kedves haverjaidnak még tetszik is.
Ugye teljes egészében fake történet volt, hogy te ténylegesen buksz a nálad jóval fiatalabb lányokra? Ugye nem kell mondanom, honnan hallottam? Gondolom az is ésszerű húzás volt, hogy szerelmi bánatodban egy akkor 13 éves lányról a meztelen videóját kellett feltöltened az internetre, és körbepmelni a virtuális baráti körnek ? A bátyádat most hagyjuk ki, de csak miatta, és a családod miatt. Nem őket kell, hogy rossz szó érje a te eszetlenséged végett.
Azt sem mesélted el senkinek, hogy te ugyanúgy tömted a pénzt a szerelembe? Jah, hogy te kilószámra csokikat, meg cukrokat vittél, plüssmacit minden nap, oda-vissza furikáztad minden nap az iskolába, meg ahova menni akart, tápoltad a szórakozásait, amin te nem is voltál ott, meg hasonlók? ( na és itt tegyünk különbséget a kettő között..

).
Azon már meg sem lepődöm, hogy a brutális vérfolyós videókra vagy képes élvezni, a szó szoros értelmében. A többi finomságot hagyjuk meg..
Szóval a kérdés, amikor a fagyi visszanyal:
ˇˇthe fuck am i reading?ˇˇ
gondolom más szájából ez vicces..