d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo Ii Remastered
Prev13536373839473Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,593.00
Feb 26 2021 10:07am
Na, elolvastam es full up to date vagyok mindennel es mindenkivel.

Leirom az en velemenyemet is mert miert ne, engem mindenki szeret ezen a forumon es kb apatok lehetnek.

Rici meg mindig fogyatekos, lassan 15 eve ismerem innen jsprol/ingame, semmi nem valtozott, ugyan azt a 2 bites faszsagot tolja. Idezem, mate, joey, kaller, csoves, mav, mettyu, mate fasza, mikor, hol, miert, mate szeretlek, matet akarom, mate mate mate. Ennyiben kimerult a szokincse.
Hogy tenyleg autista-e, dno, valoszinuleg csak vertek otthon a szulei amikor kicsi volt vagy dno, itt meg kielheti magat viszonylag kovetkezmenyek nelkul.

Joeyt meg nyilvan felbassza hogy ricinger full kretenbe tolja es minden 2. hozzaszolassal probal beleallni abba amit joey ir. En teljesen megertem, valoszinuleg mar egy-ket hate crimeot elkovettem volna ha igy basztatna engem is a hulyesegevel.
Nem akarok egyik oldalnak sem igazat adni mert volt adok-kapok rendesen szoval mind a ketten ugyan annyira hibasak imo de nyilvan azert volt valami eleje ennek az egesznek amiert ricinger joeyt talalta meg celtablanak.

Vismajor meg pihennyen le es ne pattogjon mar egy szar topic miatt, ha kell akkor hetente finanszirozom egy uj diablo 2R redbold topic nyitasat 10 pixel fgvel, csak ne vergodjunk mar ilyen gyerekes faszsagon hogy ki mit mondott egy szaros forumon ami egy 20 eves jatek miatt jott letre.

De hogy a topichoz is hozzaszoljak: En valoszinuleg pubwalkot tolok majd ha nem lesz normalis team, foleg azert mert itt +8 ora van hozzatok kepest szoval nem sok kedvem lenne reggel 4kor felkelni csak azert hogy gyujtsem a pixelpontokat..

Ayy lmao...
Member
Gold: 0.00
Feb 26 2021 10:12am
Quote (Smat @ Feb 26 2021 05:07pm)

Leirom az en velemenyemet is mert miert ne, engem mindenki szeret ezen a forumon es kb apatok lehetnek.

Rici meg mindig fogyatekos, lassan 15 eve ismerem innen jsprol/ingame, semmi nem valtozott, ugyan azt a 2 bites faszsagot tolja. Idezem, mate, joey, kaller, csoves, mav, mettyu, mate fasza, mikor, hol, miert, mate szeretlek, matet akarom, mate mate mate. Ennyiben kimerult a szokincse.
Hogy tenyleg autista-e, dno, valoszinuleg csak vertek otthon a szulei amikor kicsi volt vagy dno, itt meg kielheti magat viszonylag kovetkezmenyek nelkul.

Joeyt meg nyilvan felbassza hogy ricinger full kretenbe tolja es minden 2. hozzaszolassal probal beleallni abba amit joey ir. En teljesen megertem, valoszinuleg mar egy-ket hate crimeot elkovettem volna ha igy basztatna engem is a hulyesegevel.
Nem akarok egyik oldalnak sem igazat adni mert volt adok-kapok rendesen szoval mind a ketten ugyan annyira hibasak imo de nyilvan azert volt valami eleje ennek az egesznek amiert ricinger joeyt talalta meg celtablanak.

Vismajor meg pihennyen le es ne pattogjon mar egy szar topic miatt, ha kell akkor hetente finanszirozom egy uj diablo 2R redbold topic nyitasat 10 pixel fgvel, csak ne vergodjunk mar ilyen gyerekes faszsagon hogy ki mit mondott egy szaros forumon ami egy 20 eves jatek miatt jott letre.

De hogy a topichoz is hozzaszoljak: En valoszinuleg pubwalkot tolok majd ha nem lesz normalis team, foleg azert mert itt +8 ora van hozzatok kepest szoval nem sok kedvem lenne reggel 4kor felkelni csak azert hogy gyujtsem a pixelpontokat..

Ayy lmao...

tehat ez alapjan el se olvatsad a topikot, ertem
kosz kaller

gyere velem walkolni
emiatt ne maradj le a hellen mfelesrol elso nap :))
Member
Gold: 80.00
Feb 26 2021 12:57pm
Quote (Smat @ 26 Feb 2021 17:07)

Ayy lmao...

kösz mao
Member
Gold: 1,593.00
Feb 27 2021 01:40am
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ 27 Feb 2021 00:12)
tehat ez alapjan el se olvatsad a topikot, ertem
kosz kaller

gyere velem walkolni
emiatt ne maradj le a hellen mfelesrol elso nap :))

Megis bekussoltatok es nem vergodtok)))))))

Terdre kutyak ! ! !

Ha normalis idoben lesz akkor megyek szivesen barkivel.

Quote (Cpt_Ghost @ 27 Feb 2021 02:57)
kösz mao

Kommunizmus ftw.
Member
Feb 27 2021 05:21am
Quote (Smat @ Feb 27 2021 08:40am)
Megis bekussoltatok es nem vergodtok)))))))

Terdre kutyak ! ! !

Ha normalis idoben lesz akkor megyek szivesen barkivel.

Kommunizmus ftw.

igen, miota dzso nem postol megint minden nyugis
meglepo....

btw:

aww
nem hangzik valami jol :wacko:
elegge madnak tunik a srac

valami info zseni elmagyarazhatna, mit jelent az, hogy assetek elvesztek
ha egyszer minden benne van egy mar futo jatekban, aminek kell, akkor milyen formaban veszett el akarmi is?
Member
Gold: 1,630.69
Feb 27 2021 06:26am
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ Feb 27 2021 12:21pm)
igen, miota dzso nem postol megint minden nyugis
meglepo....

btw:
https://www.youtube.com/watch?v=RHF8MzhcKg0

aww
nem hangzik valami jol :wacko:
elegge madnak tunik a srac

valami info zseni elmagyarazhatna, mit jelent az, hogy assetek elvesztek
ha egyszer minden benne van egy mar futo jatekban, aminek kell, akkor milyen formaban veszett el akarmi is?

miert minecraftozik es miert szol bele a felesege amikor nem is tudja miröl van szo :wacko:

c++ban megirjak a kodot, azt kompilaljak, azaz generalnak belöle mas kodot, amit a szamitogep megert, es ezt tudod futtatni
a videoban azt mondja hogy az eredeti kodnak egy resze elveszett, tehat lesz par dolog amit nem fognak tudni megnezni hogyan is müködött pontosan
Member
Gold: 124.45
Feb 27 2021 07:15am
Quote (Vismajor @ 20 Feb 2021 20:34)
Ez, egyszer volt egy pvp karim és elég is volt. Bár én bőven kiéltem az agressziós dolgokat CS-ben, nem kellett "emberek"re lődöznöm diabloban, nekem mf és baalrunozásról szólt az egész.

Én sztem ha kijön akkor is csak singlezni fogok... De nem vagyok benne biztos. De pvp nem érdekel, mfelni jobb singleben, baalrun meg már megvolt elég anno. De azért tuti lesz bnet accom is, legalább walkokra etc.

Kamuzol, jöttél mld-zni csomót, és élvezted.

Van egy olyan sandám, hogy azért nem játszottunk mást 2002-ben, mert akkor ez volt a legjobb, majd benne ragadtunk - lett közösség, és pvp, ez a kettő már elég volt ahhoz, hogy játszunk tovább. Kíváncsi vagyok, ez be fog-e ez húzni újakat a d2-be, vagy csak a régi buzik kacsintanak vissza megnézni, mivel égették el fiatalságukat. De szkeptikus vagyok, hogy a 20 évvel ezelőtti mechanika elég lesz mára a nosztalgiahullámon túl.
Member
Gold: 1,015.00
Feb 27 2021 08:20am
Quote (Oberon_os @ Feb 27 2021 02:15pm)
Kamuzol, jöttél mld-zni csomót, és élvezted.

Van egy olyan sandám, hogy azért nem játszottunk mást 2002-ben, mert akkor ez volt a legjobb, majd benne ragadtunk - lett közösség, és pvp, ez a kettő már elég volt ahhoz, hogy játszunk tovább. Kíváncsi vagyok, ez be fog-e ez húzni újakat a d2-be, vagy csak a régi buzik kacsintanak vissza megnézni, mivel égették el fiatalságukat. De szkeptikus vagyok, hogy a 20 évvel ezelőtti mechanika elég lesz mára a nosztalgiahullámon túl.

a modok arról árulkodnak, hogy rengeteg új ember is belekezdett ( velünk egyidősek, akiknél kimaradt ), ill. rengeteg fiatal, aki már az új eraba született bele. Itt inkább az a kérdés szerintem, hogy a WarIII refunded után képesek lesznek-e valami kevésbé silány minőséget kihozni a játékból. WarIII is jó volt a videókban, én ezért szkeptikus vagyok eléggé ( bár a Classic WoW szerintem jó lett )
Member
Feb 27 2021 08:36am

nem rossz
nem tudom, most d3ban hogy van
anarkin? :D ez a szemet egyutt van a pc jatekosokkal legalabb?
Member
Gold: 6,352.66
Feb 27 2021 08:42am
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ 27 Feb 2021 15:36)
https://www.youtube.com/watch?v=g6qI5KCvWjk

nem rossz
nem tudom, most d3ban hogy van
anarkin? :D ez a szemet egyutt van a pc jatekosokkal legalabb?

nice game.
tfw 1-2 season es tenyleg ilyen dmgk lesznek a cuccokon
Go Back To Magyar Topic List
Prev13536373839473Next
Add Reply New Topic New Poll