Quote (Smat @ Feb 26 2021 05:07pm)
Na, elolvastam es full up to date vagyok mindennel es mindenkivel.
Leirom az en velemenyemet is mert miert ne, engem mindenki szeret ezen a forumon es kb apatok lehetnek.
Rici meg mindig fogyatekos, lassan 15 eve ismerem innen jsprol/ingame, semmi nem valtozott, ugyan azt a 2 bites faszsagot tolja. Idezem, mate, joey, kaller, csoves, mav, mettyu, mate fasza, mikor, hol, miert, mate szeretlek, matet akarom, mate mate mate. Ennyiben kimerult a szokincse.
Hogy tenyleg autista-e, dno, valoszinuleg csak vertek otthon a szulei amikor kicsi volt vagy dno, itt meg kielheti magat viszonylag kovetkezmenyek nelkul.
Joeyt meg nyilvan felbassza hogy ricinger full kretenbe tolja es minden 2. hozzaszolassal probal beleallni abba amit joey ir. En teljesen megertem, valoszinuleg mar egy-ket hate crimeot elkovettem volna ha igy basztatna engem is a hulyesegevel.
Nem akarok egyik oldalnak sem igazat adni mert volt adok-kapok rendesen szoval mind a ketten ugyan annyira hibasak imo de nyilvan azert volt valami eleje ennek az egesznek amiert ricinger joeyt talalta meg celtablanak.
Vismajor meg pihennyen le es ne pattogjon mar egy szar topic miatt, ha kell akkor hetente finanszirozom egy uj diablo 2R redbold topic nyitasat 10 pixel fgvel, csak ne vergodjunk mar ilyen gyerekes faszsagon hogy ki mit mondott egy szaros forumon ami egy 20 eves jatek miatt jott letre.
De hogy a topichoz is hozzaszoljak: En valoszinuleg pubwalkot tolok majd ha nem lesz normalis team, foleg azert mert itt +8 ora van hozzatok kepest szoval nem sok kedvem lenne reggel 4kor felkelni csak azert hogy gyujtsem a pixelpontokat..
Ayy lmao...
tehat ez alapjan el se olvatsad a topikot, ertem
kosz kaller
gyere velem walkolni
emiatt ne maradj le a hellen mfelesrol elso nap :))