Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 15 2014 09:35pm)
jó de vágod most örülj neki hogy a te gyerek/tinédzserkorod olyan volt, hogy neked ezek simán mennek, de most minek a másik orra alá dörgölni meg menőzni meg etc? az én fiatalkorom olyan volt, hogy nemvolt semmi kontaktom csajokkal, bulizni se tudtam járni meg semmi, ilyen személyiség alakult ki bennem. most végig kell szopnom emiatt ennyi faszt amennyit láttok ti is, ezvan, végigszopom aztán jobb lesz.
most ez olyan hogy 1 olyan fórumba ahol szegény emberek vannak akik próbálnak meggazdagodni mindenféle módszerekkel, megpróbálják legyőzni a lustaságot meg a negatív hozzáállást, céget indítanak fasztudja, beírják a progressüket meg hogy mit hol fejlődtek meg látszik hogy próbálkoznak, és akkor te beírod hogy lol nyomorékok én már gazdagnak születtem/én már milliókat keresek a cégemmel mit szenvedek XDXD
teljesen felesleges, csak a saját egodat probálod itt igazolni meg bizonygatni hogy BEZZEG ÉN MILYEN JÓ VAGYOK ami meg elég alja dolog
amúgy akkor folytatom a postolgatást mer érdekel pár embert látom, holnap folyt köv
Why a u so mad
Pont azt irtam hogy semmi fele ego nincs benne mert nem az anyanyelvemen beszeltem magyarokkal, hanem angolul is ugy sokkal konnyebb, nem mervado