Quote (beni @ Mar 5 2013 12:08pm)
Én nem feltétlen tudom az oldottságnak betudni ezeket a lépéseket. Elvégre ezer ok bújhat meg mögötte. Például fizet a pirat*** egy rahedli pénzt, hogy végre biztonságban tudhassa a szervereit, cserébe jól alávágnak amerikának is.
Quote (Saenchai @ Mar 5 2013 12:08pm)
szerintem elég nyilvánvaló, hogy csak próbál egy nyitott, újfajta gondolkodású image-t kialakítani a közvéleményben (Mickey egeres figurák, Dennis Rodman, kalózöböl), de egy pillanatig sem lennék biztos benne, hogy ezek a lépések őszinte szándékot tükröznek
meg egyébként nehéz úgy "szimpatikus" jelzőkről beszélni, hogy egész családok vannak munkatáborban + kb. az egész ország elnyomás alatt él
ezzel nem tudok nagyon vitatkozni
nem értem, hogy észak-kóreának miért volna buli magára haragítani az usat,amikor az egy délutáni tea és az esti vacsora között sivatagot tudna csinálni az egész államukból
én nekem az a gondolat fogant meg a fejemben, hogy megpróbálnak olyan "speciális-kommunizmust/szocialzmust/hívd aminek akarod" csinálni, mint Kína és megpróbálnak ők is rengeteg tőkét beinvitálni az országba, amiért cserébe munkaerőt biztosítanak
ilyen összeszerelő, gyártó ország lennének, mint porcelán-ország elvtársuk
nyár óta mindig jönnek a képek, hogy bukkannak fel a nyugati termékek az oszágban, az uralkodó csajának fene tudja hány ezer dolláros nyugati retikülje van meg most volt ott látogatóban a google vezér is a lányával(érdemes a lány blogját visszaolvasni érdekességekért) és a korábbi szigorhoz képest tárt karokkal fogadták
persze ez lehet imidzs, ahogy mondjátok, de minek az alapjait akarhatják ezzel megépíteni nagy gonoszsággal? mit nem tudok?