d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Ha Holnap Lenne A Választás > Kire Szavaznál?
Prev1353637383948Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Oct 10 2012 11:15am
Quote (TouchCow @ 10 Oct 2012 19:12)
úristen mennyi tl;dr

>tfw minden postot elolvastál a topicban kivéve tasst meg seneet
Member
Gold: 4.20
Oct 10 2012 11:16am
Quote (Rawen @ 10 Oct 2012 19:15)
>tfw minden postot elolvastál a topicban kivéve tasst meg seneet

es mire jutottal?
Member
Gold: 0.00
Oct 10 2012 11:22am
Quote (GoreKnight9 @ 10 Oct 2012 19:16)
es mire jutottal?

Sok itt a köcsög meg szar a közbiztonság.
Member
Gold: 4.20
Oct 10 2012 11:24am
Quote (Rawen @ 10 Oct 2012 19:22)
Sok itt a köcsög meg szar a közbiztonság.

Gino for president
Member
Gold: 3,000.69
Oct 10 2012 11:27am
Most lusta vagyok sokat irni mobilrol, majd geprol lehet fogok, de atm nem erek annyira ra:
Onellatasra nem alkalmas mo, nem veletlenul alakult ki a nemzetkozi kereskedelem, lehet hogy epp mezogazdasagban kialakul par erdekes megoldas, de a "nagyobb kepet " nezve osszessegeben jobban megeri igy (es lehet mondani h ilyen-olyan fontoseg hagyomany, jelenleg a gdp ot szalekat sem eri el).

Erdekes h pont a pedagogusokat hozod fel peldanak, nem tudom nezted-e a nemzeti alapta tervet, de nagyon brutalis nepbutitas zajlik, pedagogusok ezreit fogjak kibaszni, oktatas koltsegvetese csokken stb.

Ciganykerdes: nem tudom milyen intezkedeseit lattad helyenvalonak a jobbiknal, szerintem ok se mondtak sok konkretumot, oket ismerve tipikus elhamarkodott intezkedeseik lennenek, melyek csak tovabb melyitenek a gazdasagi es tarsadalmi kulonbsegeket, es a ciganygyuloletet. Abban viszomt egyetertunk, hogy undorito mennyire kussolnak ezzel az egesszel kapcsolatban a nagy partok, csak negyevente kijatszak ezt a kartyat. Mindenesetre szerintem is valahogy a segelyezesi-munkaltatasi rendszer megreformalasaval kene kezdeni, ne erje meg rovidtavon se segelybol elni. Bar azt nem ertem, hogyagyar gardaval vonulo jobbikosok mellett h kepzeled el, hogy normalizalodna a helyzet, ha ilyenek kezebe jutna a hatalom.

Katonasag klasszikis ertelemben tenyleg jo lehetne, de szerintem mindannyia tudjuk, hogy szopatasrol, es nem fegyelemre, szorgalomra, stb nevelesrolszolt nagyreszben, illetvefelmerulnek a penzugyi reszevel kapcsolatban is aggalyok.
Member
Gold: 22,413.07
Oct 10 2012 11:45am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Oct 10 2012 06:27pm)
Most lusta vagyok sokat irni mobilrol, majd geprol lehet fogok, de atm nem erek annyira ra:
Onellatasra nem alkalmas mo, nem veletlenul alakult ki a nemzetkozi kereskedelem, lehet hogy epp mezogazdasagban kialakul par erdekes megoldas, de a "nagyobb kepet " nezve osszessegeben jobban megeri igy (es lehet mondani h ilyen-olyan fontoseg hagyomany, jelenleg a gdp ot szalekat sem eri el).

Erdekes h pont a pedagogusokat hozod fel peldanak, nem tudom nezted-e a nemzeti alapta tervet, de nagyon brutalis nepbutitas zajlik, pedagogusok ezreit fogjak kibaszni, oktatas koltsegvetese csokken stb.

Ciganykerdes: nem tudom milyen intezkedeseit lattad helyenvalonak a jobbiknal, szerintem ok se mondtak sok konkretumot, oket ismerve tipikus elhamarkodott intezkedeseik lennenek, melyek csak tovabb melyitenek a gazdasagi es tarsadalmi kulonbsegeket, es a ciganygyuloletet. Abban viszomt egyetertunk, hogy undorito mennyire kussolnak ezzel az egesszel kapcsolatban a nagy partok, csak negyevente kijatszak ezt a kartyat. Mindenesetre szerintem is valahogy a segelyezesi-munkaltatasi rendszer megreformalasaval kene kezdeni, ne erje meg rovidtavon se segelybol elni. Bar azt nem ertem, hogyagyar gardaval vonulo jobbikosok mellett h kepzeled el, hogy normalizalodna a helyzet, ha ilyenek kezebe jutna a hatalom.

Katonasag klasszikis ertelemben tenyleg jo lehetne, de szerintem mindannyia  tudjuk, hogy szopatasrol, es nem fegyelemre, szorgalomra, stb nevelesrolszolt nagyreszben, illetvefelmerulnek a penzugyi reszevel kapcsolatban is aggalyok.

nem azt akartam javasolni hogy zárjuk be a határokat aztán járjunk saját magunk által készített tárgyakban, csak vicc, hogy egy saját termékünk nincs...

Pedagógusok : sajnos egyenes ági következménye annak, hiszen kurvasok az inkompetens tanár, mint ahogy tanárpalánta is, ezt látom a csoporttársaimon. Személy szerint, matekkal és kémiával nem fogok aggódni, valószínűleg fizikát is fogok később, ha van rá igény. Ha csak a kisvárost nézem, ahol élek, máris jó kilátásaim lennének mind sima munkahely, mind különórák tekintetében. A jobbik meg nyilván nem fog semmit se csinálni a gárdával, csak most jó népetető eszköz. De igazából a "Bar azt nem ertem, hogyagyar gardaval vonulo jobbikosok mellett h kepzeled el, hogy normalizalodna a helyzet, ha ilyenek kezebe jutna a hatalom." mondatod tetszőlegesen helyettesíthető minden párttal és 4-5 szóval...
Member
Gold: 3,000.69
Oct 10 2012 11:53am
Quote (lacketto @ 10 Oct 2012 19:45)
nem azt akartam javasolni hogy zárjuk be a határokat aztán járjunk saját magunk által készített tárgyakban, csak vicc, hogy egy saját termékünk nincs...

Pedagógusok : sajnos egyenes ági következménye annak, hiszen kurvasok az inkompetens tanár, mint ahogy tanárpalánta is, ezt látom a csoporttársaimon. Személy szerint, matekkal és kémiával nem fogok aggódni, valószínűleg fizikát is fogok később, ha van rá igény. Ha csak a kisvárost nézem, ahol élek, máris jó kilátásaim lennének mind sima munkahely, mind különórák tekintetében. A jobbik meg nyilván nem fog semmit se csinálni a gárdával, csak most jó népetető eszköz. De igazából a "Bar azt nem ertem, hogyagyar gardaval vonulo jobbikosok mellett h kepzeled el, hogy normalizalodna a helyzet, ha ilyenek kezebe jutna a hatalom." mondatod tetszőlegesen helyettesíthető minden párttal és 4-5 szóval...

Igen, de nem is fogok rajuk szavazni, illetve a tobbi part szerintem nem ilyen sulyu lerdesekben vall vallalhatatlan nezeteket.
Member
Gold: 33,265.80
Oct 10 2012 12:21pm
Quote (lacketto @ 10 Oct 2012 19:09)
Az eleje nekem úgy tűnik, hogy mivel ezt tanulod, baromira fontosnak és kötelezőnek szeretnéd tartani minden politikus számára... Sajnos oda lyukadunk ki, ahol mindketten meg tudjuk csóválni a fejünket és hümmenteni egy nagyot : a csókossági rendszer bizony itt is fennáll... ezek a kevésbé tanult emberek nem azért jutottak többségében oda, ahová, mert ekkora hatalmas nagy ászok az országvezetésben, az ilyenolyan terület képviselésében, hanem mert kellett nekik egy ilyen Jani, vagy mert az apja okos ember volt és van egy csilliárd pénze, stb... Ehhez sajnos nem lehet mit hozzászólni, hozzátenni. Amíg nem kötelező úgymond bejárniuk dolgozni, addig ilyen is lesz. Ha én egyszer nem megyek be majd egy-egy nap tanítani, hát ott basznának ki. Meg kábé mindenki mást is. De továbbra is fenntartom, hogy az aranyveretes, elefántcsont-csatos, topázberakásos diploma még nem tett senkit se emberré, tudjuk azt is nagyon jól, hogyan lehet egyetemi diplomát szerezni egyeseknek, legyen ez akármilyen szak és kar. A sebészes hasonlatra inkább nem reagálnék, nem túl jó ide.

"Azzal pedig ha rajuk szavazol, nem csak arra bolintasz ra amivel egyetertesz, hanem arra is amivel nem"
Hát mert nem vagyunk egyforma emberek baszod, azt ne mondd már, hogy te is vagy akár más, egyetemet végzett és/vagy jól értesült emberek úgy vannak a preferált pártjukkal, hogy csettintenek egy nagyot, hogy fűbazzeg, én itt mindennel, az utolsó betűig együttértek! Sajnos ez van, én inkább elmegyek arra szavazni, akinek a politikájával, mentalitásával leginkább egyetértek, mintsem ne menjek el.

2. Ok. Akkor továbbra is az a kérdés, hogy mi a lófaszt csináljunk egy javarészt élősködő életmódot folytató etnikumról. Más pártok szerint még csak cigánykérdés sincs. Ne adjuk a jobbik kezébe, de szerinted melyik párt kezdene valamit a helyzettel? Én úgy látom hogy szar ami van, mert minden nap szembesülök vele...

3. Sokba kerülne, valaki más is említette hogy pont erre van pénzünk, nyilván. A szociális munkáról beszélgettem már pár emberrel, ez is olyan lenne, hogy alibihelyeken menne le a nagy része, szintén pénznyelő-támogatásnyelő kategóriában.

4. ez egy példa, a mondandóm lényege az volt, hogy gyakorlatilag keletre mindent mi termeltünk meg, még a - nekünk már - megmaradt szart is megvették az ukránok, oroszok, mert nekik jó volt, most tehát mitől nem tudunk semmit magunk előállítani? Lehet a cukor nem volt jó példa részemről, nem értek a közgazdasági hátteréről, az elkészítési eljárásról se tudok sokat, viszont az tény, hogy annyira nem lehet szar az éghajlat itt, hogy ne tudjuk ellátni magunkat...

5. továbbra sürgetőbb probléma az emberek napi megélhetése, mint az általad felsoroltak, ha százalékokat néznénk, hogy mi mennyi embert érint, ez valószínűleg engem igazolna.

Egyébként szívesen hallgatom a te javaslataidat is, ha már ezt tanulod...

Pontosan mire varsz javaslatot? Ha en lennek ilyen orbani pozicioban akkor tuti, hogy tobbkulcsos adot vezetnek be, csokkentenem az afat az alapvetobb dolgokon, hagynam meghalni a nem versenykepes ipari agazatokat es a tamogatast inkabb a versenykepes dolgokba pumpalnam. Megvagdosnam az egyetemi kamuszakokat, hogy tenyleg csak az igazan jok vegezhessenek egyetemet, legalizalnam a fuvet, mert szerintem abban is hatalmas gazdasagi potencial lenne, szigoritanam a segelyrendszert, stb stb.

Viszont nincs konkret kidolgozott programom ami reszletesen leirja, hogy adokulcsok 14% - 26% - 35% , vagy hogy pontosan mit kene a ciganyokkal csinalni mert meg en is csak kis egyetemista vagyok.
Member
Gold: 3.03
Oct 10 2012 12:23pm
Quote (josheide @ 10 Oct 2012 20:21)
Pontosan mire varsz javaslatot? Ha en lennek ilyen orbani pozicioban akkor tuti, hogy tobbkulcsos adot vezetnek be, csokkentenem az afat az alapvetobb dolgokon, hagynam meghalni a nem versenykepes ipari agazatokat es a tamogatast inkabb a versenykepes dolgokba pumpalnam. Megvagdosnam az egyetemi kamuszakokat, hogy tenyleg csak az igazan jok vegezhessenek egyetemet, legalizalnam a fuvet, mert szerintem abban is hatalmas gazdasagi potencial lenne, szigoritanam a segelyrendszert, stb stb.

Viszont nincs konkret kidolgozott programom ami reszletesen leirja, hogy adokulcsok 14% - 26% - 35% , vagy hogy pontosan mit kene a ciganyokkal csinalni mert meg en is csak kis egyetemista vagyok.

és mire nagyobb leszel rájössz, hogy többet is kellene enni és te is csak lopni fogsz.

de én rád fogok szavazni.
Member
Gold: 33,265.80
Oct 10 2012 12:25pm
Quote (TassassinHc @ 10 Oct 2012 20:23)
és mire nagyobb leszel rájössz, hogy többet is kellene enni és te is csak lopni fogsz.

de én rád fogok szavazni.

Azert ne irj le ha nem ismersz igazan. Munkascsaladbol szarmazok es mar a politikusfizetessel is nagyon nagyooon boldog lennek.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1353637383948Next
Add Reply New Topic New Poll