Quote (ElCapitano @ Nov 22 2011 10:39pm)
Amúgy máté sajnálom ha megbántottalak vagy ha úgy érezted kritizálom azt amiben hiszel. Nekem tényleg nincs bajom veled és azt csinálsz amit akarsz. Csak én személy szerint nagyon ellene vagyok minden direkt személyig fejlesztő(?) módszernek. Az ilyenek termelik azokat az embereket akik szcientológisták, jehova tanúi, vallási fanatikusok stb. lesznek. Én is hiszek abban hogy az embernek törekednie kell lehetőségeihez mérten arra hogy jobbá váljon. De én a helyes módszernek a már meglévő tudás alapján történő egyéni véleményalkotást tartom. Az embernek magáévá kell tennie a már meglévő törzstudást és ezt összeadva a környezeti hatásokkal kell döntéseket hoznia.
you are so above this shit. ennek ellenére mindig elmondod hogy csak trollkodtál, meg hogy nincs semmi bajod, a következő héten meg beugatsz valamit újra. neked valami komoly hangulatzavarod lehet. az meg hogy te mit tartasz helyes módszernek, az a saját egyéni kibaszott dolgod, nem érdekel senkit, és nem kell elmondanod minden második alkalommal, hogy hurr durr self help mekkora szar vagy derp, csak azért mert érdekeltek dolgok, és elolvastam őket. ezen kívül pedig nemhiszem hogy sok közöm lenne hozzájuk.