Quote (lacketto @ 8 Sep 2014 20:19)
focusom volt két évig, nagyon szerettem, egyszer kellett szervízbe vinnem de akkor sem volt húzós egyedül fogyasztása nem túl barátságos
sérülés nélkül kiszálltam belőle miután összetörtem totalosra.

a nem barátságos mit jelent? mert az 1.6-os dízelnél vmi 5 liter vegyeset hazudnak
Quote (Vismajor @ 8 Sep 2014 20:25)
jokis 1.8 literes kombi mondeo, benzines ofc
nem eszik keveset, 8-9 korul de sosenemromlik el jol nez ki nagy etc
1.9 ptdi vagy tdi passat is elvisz a vilagbol ha talalsz egy olyat mi nincs szarra rohadva: ne a kilometeroraallast nez, az ugyis vissza van tekerve
mitsu spacewagon? kurva olcson lehet hozzajutni es azis eleg strapas, csak ahhoz bontoban sem nagyon van alkatresz :((
apamnak honda civicje van, kombi az is, benya 1.6os, huz es ilyen 6 literekbol elmegy fouton, sot hosszabb tavon az alatt is kurva jokis szerkezet
hátőő én a városi fogyasztást szeretném 8 liter alatt tudni télen, hóban, ekével, etc., még jobban tetszene ha kereken 7 lenne
a km állást nem nézem, viszont mást se, mert fogalmam sincs (de tényleg), h mit kellene

olvastam cikkeket, de ...
néztem autókat a mobile.de -n, ott kapásból feltűnt, h minden passat kb 100e km-mel többet futott. ennyire jellemző, h MO-n tekerik az órát, vagy ott ennyivel többet használják az autókat (esetleg 50-50?)
spacewagonból csak ilyen baszott nagyot láttam, akkora nem kell azért

elég egy sima négyszemélyes
hondából még nem néztem körbe, eleinte nézegettem a jazz-t, de mivel nem csak városban használnám, kellene az 1.6-os motor (legalább, sztem...)
Quote (rapiddani @ 8 Sep 2014 20:39)
>nem egyértelműen vw passatot választani, nekem az van , hát áldom a jóistent
igazság szerint affelé húz a szívem, de lehet h az 1.9-es már túl nagy lenne (nem használnánk ki) és nem tudom azt sem, h érdemes lenne-e dízelest venni (mert mint mondtam, nem sokat mennék hosszú távra).
a másik meg, h van rá olyan 1-1,3 m összeg. nézegettem szintén a német oldalon az ottani használtakat. a futásmennyiség kapcsán itt is ugyan az a kérdés merült fel. taxit nem szeretnék venni azért
This post was edited by zsansaccount on Sep 8 2014 12:42pm