Quote (Cpt_Ghost @ Jun 21 2019 09:37am)
ennel jobban nem is ashattad volna ala a sajat ervelesed ami pedig elotte teljesen oke volt
kicsit rosszul fogalmaztam, nem ugy ertettem hogy ketballabu szupermodelleket keressenek, vagy valakit azert ne engedjenek jatszani mert nem szepnek születtek
ha adsz nekik szebb ruhakat a multimilliardos cegek reklamszarja helyett, akkor maris jobban neznek ki, meg eleg sok aprosagot latok aminek ugyan a sporthoz semmi köze, de az összhangot fokozna
vannak olyan sportok mint a mükocsolya ahol a nök nepszerübbek, es ott a program es a jelmezvalasztas is jelentös resze a vegsö ertekelesnek amit kapnak
mas sportokban jobb peldak vannak arra amit irtam egyebkent, ott volt Fallon Fox, transzexualis """nöi""" MMA harcos, jobb volt mint mindenki mas, korhazba küldte több ellenfelet is sulyos serülesekkel
attol függetlenül hogy kivetelesen jo a sportjaban, egyszerüen nem elvezet nezni hogy feltörli a padlot mas nökkel, mig ha ez ket ferfi lenne, akkor vitathatatlanul sikeres lenne
lenyeg a lenyeg, szerintem nem azert neznek az emberek nöi sportokat, hogy ferfiakat megalazo csucsteljesitmenyt lassanak, hanem mert szeretik magat a sportot, es örülnek latni hogy nök is üzik