d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1358359360361362705Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,630.69
Nov 11 2016 05:45am
Quote (TresholdOfUniverse @ Nov 11 2016 12:42pm)
javaslom egy masik no felhasznalasat

egy kicsit komolyabb hangon, ilyen alapon sok ertelme van baratnot tartani... legyen annyi tartasa vagy turelme az embernek hogy ilyesmire ne legyen szukseg

Szerinted miert nincs baratnöm? :^)
Member
Gold: 95.40
Nov 11 2016 05:51am
Quote (MarcusD @ 11 Nov 2016 11:41)
mi az a "csapta a gymet"

Pokemon go-ban azt kell elfoglalni.
Member
Gold: 0.00
Nov 11 2016 05:52am
Quote (Karan2_Returned @ 11 Nov 2016 12:45)
Szerinted miert nincs baratnöm? :^)

mert utalod es lenezed a noket?
Member
Gold: 6,352.66
Nov 11 2016 06:00am
Quote (Fej @ 11 Nov 2016 13:52)

>noket emberszamba venni
Member
Nov 11 2016 06:02am
Quote (Fej @ Nov 11 2016 01:52pm)

inkabb forditott a helyzet

mivel nincs baratnoje ezert utalja es lenezi oket XD
Member
Gold: 95.40
Nov 11 2016 06:03am
Quote (XxPiTyUkAxX @ 11 Nov 2016 11:45)
tfw nagyon rossz eloerzetem van gffel meg egy masik palival kapcsolatban

nektek mennyire szoktak bejonni az ilyen dolgaitok

Ugyan ez van itt is csak a masik véglet.
Asszony kicsit nehezen viseli, hogy van itt egy csaj munkatársam akivel évek óta jóban vagyok.
Semmi oka nincs ra pedig.
A csaj el van jegyezve. A pasijat is jól ismerem. Plusz ha akartunk volna valamit a másiktól az mar reg meglett volna. De semmi ilyen szándék nincs.
Szóval jahh.

A masik. Van egy csaj ismerősöm akinek a pasija kibaszott féltékeny ram. De olyan mértékben, hogy pl ide akart jönni nyáron a csaj hogy itt hagyja a cuccukat a strandon amíg pancsolnak es ezen ugy be sértődött a gyerek, hogy haza ment. Es akkor ez csak egy eset.
A lényeg, hogy addig üldözte a nyomorék feltekenykedesevel, hogy a végen tényleg a farkamon kötött ki a csaj. (Hupsz)
(Hozza tartozik, hogy a csajnak en vettem el a szüzességét szoval azért megértem hogy nem vagyok szimpatikus a gyereknek de azért nah.)
Ebből csak annyit akarom kihozni, hogy nehogy nálatok is ez legyen. De azért ne is hagyd magad hülyére venni.
Member
Nov 11 2016 06:06am
Quote (anyd @ Nov 11 2016 11:51am)

ez rohadtul nem támasztja alá amit állítasz

de tessék: http://www.beszedhibak.hu/

A terápiás programokat felnőtteknél és gyermekeknél egyaránt alkalmazom egyéni és csoportos formában egyaránt.

Quote (Psyclon @ Nov 11 2016 02:03pm)
Asszony kicsit nehezen viseli, hogy van itt egy csaj munkatársam akivel évek óta jóban vagyok.
A csaj el van jegyezve. A pasijat is jól ismerem. Plusz ha akartunk volna valamit a másiktól az mar reg meglett volna. De semmi ilyen szándék nincs.
Szóval jahh.

A masik. Van egy csaj ismerősöm akinek a pasija kibaszott féltékeny ram. De olyan mértékben, hogy pl ide akart jönni nyáron a csaj hogy itt hagyja a cuccukat a strandon amíg pancsolnak es ezen ugy be sértődött a gyerek, hogy haza ment. Es akkor ez csak egy eset.
A lényeg, hogy addig üldözte a nyomorék feltekenykedesevel, hogy a végen tényleg a farkamon kötött ki a csaj. (Hupsz)
(Hozza tartozik, hogy a csajnak en vettem el a szüzességét szoval azért megértem hogy nem vagyok szimpatikus a gyereknek de azért nah.)
Ebből csak annyit akarom kihozni, hogy nehogy nálatok is ez legyen. De azért ne is hagyd magad hülyére venni.

tehat a csavoja feltekeny volt rad, es aztan megcsalta a csaj veled

biztos a faszi volt a hulye, nem a tortenet masik ket szereploje XD

This post was edited by BOSCH_CEO on Nov 11 2016 06:12am
Member
Nov 11 2016 06:11am
Quote (Psyclon @ 11 Nov 2016 13:03)
Szóval jahh.

Hupsz, de azért nah
Member
Gold: 343.00
Nov 11 2016 06:11am
Quote (BOSCH_CEO @ Nov 11 2016 01:02pm)
inkabb forditott a helyzet

mivel nincs baratnoje ezert utalja es lenezi oket XD

ovlastunk egy könyvet is
no more mr.nice guy a cime

es abban elegge rateszi a felelösseget sok ferfi bajaert a nőkre
mert azt irja benne, hogy mivel nem volt túl mély kapcsolat apankkal ezert anyaink neveltek fel meg az iskolaban is nöi tanar dominancia volt es arra neveltek h legyel jo, ne legyel moment's problem->ha vmi gondod van ne mutasd ki etc, ebbol alakult ki h mindenkinek meg akarsz felelni etc, kerülöd a konfliktust es masokat helyezel elöterbe a sajat szükségleteid helyett

h bennunk el egy olyan tevkep h ha jok vaguynk akkor velunk is jok lesznek
trollboss meg irta h "bennünk él egy anyakép és azt próbáljuk reflektálni a kapcsolatainkra (egy törődő, végtelenül kedves lányt keresel az életben akitől mindent megkapsz)"
es ezt kene levetközni
Member
Nov 11 2016 06:16am
Quote (Senee @ Nov 11 2016 02:11pm)
ovlastunk egy könyvet is
no more mr.nice guy a cime

es abban elegge rateszi a felelösseget sok ferfi bajaert a nőkre
mert azt irja benne, hogy mivel nem volt túl mély kapcsolat apankkal ezert anyaink neveltek fel meg az iskolaban is nöi tanar dominancia volt es arra neveltek h legyel jo, ne legyel moment's problem->ha vmi gondod van ne mutasd ki etc, ebbol alakult ki h mindenkinek meg akarsz felelni etc, kerülöd a konfliktust es masokat helyezel elöterbe a sajat szükségleteid helyett

h bennunk el egy olyan tevkep h ha jok vaguynk akkor velunk is jok lesznek
trollboss meg irta h "bennünk él egy anyakép és azt próbáljuk reflektálni a kapcsolatainkra (egy törődő, végtelenül kedves lányt keresel az életben akitől mindent megkapsz)"
es ezt kene levetközni

ezekbe a csodas konyvekben az a jo, hogy hangzatos, de minden tudomanyos alatamasztast nelkulozo allitasok hangzanak el benne. logikus, meg igaznak tunik, de valojaban lehet hogy pont annyi alapja van, mint a tvs joslasnak

miert kene levetkozni, hogy olyna nore vagysz aki szeret es torodik veled?

nem szeretem az ehhez hasonlo bullshiteket, szerintem normalis emberek normalis kapcsolatot tudnak kialakitani, amitol mindket felnek jobb lesz az elete
Go Back To Magyar Topic List
Prev1358359360361362705Next
Add Reply New Topic New Poll