Quote (Anarkin @ 3 Jan 2013 02:13)
de ha valaki ezt a műfajt élvezni akkor nincs mit tenni.. szar szar, de ezzel játszik mert messze a legjobb (kb egyetlen) ami kielégíti az igényeit
én se bírok vele a jelenlegi állás szerint játszani, és én sem vagyok megelégedve közel sem a dolgokkal (atm 15 percet bírok d3-ban)
pl lassan 1 hónapja csak tanulok, vagy fél órás SC2 / LOL meccsek, de érzem hogy ha nem lesz a tanulás addigra kezdek egy új karit amit megint egy lendülettel eltolok 79-ig, vagy a mostanit maxolom
mondjuk én inkább azért nem bírom, mert a cuccok megvannak és nincsen meg a baalrunok lendülete (emberekkel dumálás, monoton DE csapatmunka, etc), és kb eddig bírtam azt hogy forever alone játszak (másfél level 100-as), multi meg "nincs"
de ugyan akkor van még 8 karakter amit le akarok majd a jövőben gyártani, szóval egyelőre szerintem felesleges panaszkodni
mindenesetre most már hogy eleget beszéltem ellene, és látszik h nem akarok kiállni vakon a title mellett... azért azt érdemes hozzátenni hogy Blizzard nem hülye (és a teamet pofánb-sszák ha arról van szó).. a játék alapjai például teljesen rendben vannak.. ha d2 csak classicból állt volna, bottal se piszkáltam volna (persze játszottam vele, de classicból is hiányzott az szerintem ami az igazi d2-függőséget hozta ki az emberből)
emberek már 1. hónapban temették a játékot, aztán 2. hónapban sírtak hogy minden 6 milliárd gold lesz, aztán 3. hónapban sírtak hogy minden ingyen lesz -- sorolhatnánk, quoteolhatnánk, etc (akkor is folyamatos jelleggel mosolyogtam), de azt leszámítva hogy rohadtul monoton és pár dolog el van baszva, néhány mesteri módosítással ezt meg tudják változtatni (am d2 is unalmas szar volt, de az mégis többet nyújtott valamiben) -- na, majd rájönnek hogy miben, megszakértik a kerekasztal mellett, nem a mi dolgunk.. de tény hogy kitalálni 48x annyi idő, mint megcsinálni
tudom én vagyok túl pozitív, szivárványokat látok és társai, de a patchek (már amíg patcheltek ^^..) igen is nagy kaliberűek voltak -- most hónapok óta kuss van, majd csak előállnak valamivel
a tldr meg annak köszönhető hogy 12 órája analízist tanulok, sry
valamennyi igazságtartalom van benne épp csak hány évet vártunk hogy egyáltalán kijöjjön a játék?

az alatt nem jöttek rá hogy kéne? igaz hogy tesztelés alatt derül ki rengeteg minden és lassú folyamat változtatni, de gyanítom nem foglalkoznak a játékkal annyit mint lehetne, még mindig a botok elleni rendszert tartom gyengének, kezdhették volna azzal az egészet, hisz ott úszott el a d2 is, nézzen meg bárki egy d2 ladder baalrunt (és msot nem arra a marék igazi playerre gondolok), mai napig leszarják, fél évente banwave, azis /care annak aki botozik mert van másik bot amit ki se szűr, elindítja azt és gg, ez itt is így megy jelenleg is, wolrdwide szinten
Quote (sylke @ 3 Jan 2013 02:20)
kár, hogy semmi egyedi dolgot nem raktak bele
plvl100 = lvl99 kb
monster power = player1-8
über = über
én inkább csak azt látom az egészben, hogy kiadtak egy nagyon durván szar gémet (mostani szemmel a májusi d3ra szavak nincsenek), tele hibákkal (najo, ezt el lehet nézni, mer melyik blizz gém nem volt bugos az elején), aztán gyorsan hozzáadtak pár peccset, amit d2böl szopkodtak
amugy ez a classicos dolog meg wtf, nekem pl a classic pvm része sokkal jobban bejött, mint a lod
+ez, de még csak egy normális bosshármassal teli über sincs ha már koppintanak, én első überem leölése után mikor meglettek az organjaim csodálkoztam mikor mondta ismerős hogy igen azokat összecraftolod és kész a ring, ennyi volt. Még az überek skinje se egyedi.
This post was edited by hedgehogsword on Jan 2 2013 06:23pm