Quote (Oberon_os @ Jul 31 2011 07:10pm)
Ilyet lattam a tescoban 21é, csak azon volt csengo es kulacstarto... Ezek nelkul mennyi volt, ha nem vagyok indiszkret? Mer szep mellesleg, grat
A váz és a fékek amiket most vettem újonan, a többi megvolt már, pl. a kerekek több mint 3 éve megvannak, és akkor is használtan vettem őket...árban "sajnos" már jóval fél millió fölött jár összesen...
A DH-spd ügyröl annyit, hogy külföldön az élmezőny több mint a fele azzal megy, itthon a magyar élmezőny jópár tagját ismerem, és közöttük is sokan használnak.
Balinak teljesen igaza van, ha esik az ember 99% hogy kiold vagy magától az eséstől, vagy van az embernek annyi lélekjelenléte hogy időben kioldjon. A kioldást úgyis sokat gyakorolja az elején az ember, és nem megy mindjárt a "No commentre".
Vannak egyébként kimondottan szegecses (normál plattform) pedálhoz tervezett cipők, azok egy jó pedállal kombinálva hihetetlen biztosan tartanak. Az enyém is olyan, hogy ha rosszul lépek rá fel kell újra emelnem és rendesen rárakni, nincs az hogy majd helyrecsúsztatom

Egy nagyon nagytempós sziklás-gyökeres pályán viszont nincs jobb az spd-nél, itt egy normál pedállal tényleg nehéz lejönni problémamentesen, vagy nagyon profinak kell lenni...