Quote (Baleee @ 8 Sep 2014 11:13)
I am the doctor and this is my spoon!
De amugy elleinte nem szerettem Matt Smithet sem, mert azt hittem olyan lesz, mint az a mindig siros, Tennant. Jok voltak azok az evadok is, de sokszor irritalt az a Doctor. Aztan amikor behoztak Matt Smithet, azt hittem, hogy o is hasonloan full kretenbe nyomja majd, de szerencsere alpha volt, mint baszas, meg tetszett aztan nekem is, ahogy porogtek az evadok.
Ecclestone utan, nekem nem jott at Tennant.
Capaldinal meg pont annak orultem, hogy vegre nem valami pina magnes karaktert raktak be es igazabol eddigi 3 resz utan rohadtul atjon ez a karakter nekem. Ezt vartam.
en szerettem tennant doktorát is, annak is meg volt a romantikája, de smith egy kicsivel szerintem is jobb volt imádtam a karakterét, kicsit egy hiperaktív joshira emlékeztetett valahol egyébként matt smith

Ecclestont annyira nem szerettem oszinten szolva. Bar en igy eleg erdekesen is kezdtem el nezni a sorozatot, mert igy random megneztem a 6. evadot, aztan utanna nezegettem tennantos reszeket, aztan azutan kezdtem el egyben az elejerol, de ez a szep az idoutazos dolgokkal, hogy meg igy is ertettem, timey wimey wibbly wobbly
viszont igy mar harom resz utan is ugy erzem, hogy capaldi messze a legjobb lesz