Quote (Makkertest @ 15 Oct 2012 20:13)
A neten többen írták a "nagyok" közül, hogy a legendaryk 90%a elitekből esik, azóta én mást sem csinálok, mint csak azokat ölöm, amíg nincs elég dpsem hogy egy winddel leessen minden amin átmegyek.
Ezért ha tehetem, hívok soook DH-t meg wizardot, arányaiban megnő a dps a teamben, nekem ez így sokkal jobb, mármint teamben menni, és több pozitív visszajelzést is kaptam, hogy "milyen jó a run közben sorozatot nézni, mert csak az eliteknél kell figyelni, amúgy megy a barb"
majd ha 30k-t critel a wind, akkor solozok para100ig.
ugyanugy nezek sorozatot, ha egyedul jatszom
de igazabol funabb volt igy, mert mar egyedul egy kor utan megunom. igy meg porgos, lehet dumalni is es altalad gyorsan is haladtunk ^^
balival szeretek meg jatszani, mert mar osszeszoktunk es sokkal gyorsabban haladunk ketten, mint egyedul
attol viszont falnak megyek, aki bejon es miert nem erre megyunk, miert nem arra? (kedves namechange) aztan se szo, se beszed lelep, mi meg a run kb. 15%-t toltuk csak le. azert mert nem a megszokott utvonalon megyunk, meg ugyanugy vegigtoljuk a fontosabb helyeket...
meg a multkori hwsw-s partival.. te jo eg.. egy ember haladt velem normalisan, masik ketto... egyikuk meg nekiall idzni a run vege (core), mert neki nincs helye a stashben, aztan irogatja chatben, hogy ez jo ez az item? es ez?
kis optimalizalassal sokkal gyorsabban lehet haladni teamben, de ha mindenki megy amerre lat, annak semmi ertelme..