Quote (CyberPunk666 @ Sep 19 2014 09:38am)
Szerintem egy eljegyzés után az ember könnyebben marad benne egy rossz kapcsolatban, mint nélküle. Pont, mint a házasságoknál, csak ott még durvább, főleg, ha gyerek is van.
Ha még évekig várni akarsz, akkor minek még megkérni? Nem vagyok ellene a hosszú jegyességnek, csak azt inkább egy vissza nem térítendő foglalóként kell nézni, nem pedig egy boldogságkártyaként, amit felmutatsz.
Szerintem sem a házasság sem az eljegyzés nem azért történik, hogy boldoggá tegyen. Az csak egy velejáró és nem pedig az ok.
btw lényegtelen, egész mások az elképzeléseink. Szerintem megbánnád, de te tudod. Én eléggé autista vagyok egyébként is, de nekem ez vált be.
voucsolom ezt, 100%-ig egyetertek vele
Quote (jarabekg @ Sep 19 2014 09:40am)
na latom borzaszto reszegen be is irtam es nem vis inditotta a temat.
@bali:
Nem mondom, hogy (akár tudat alatt) nem jatszhatna szerepet az amit mondasz, de szerintem az eljegyzes azon, hogy elhagy vagy nem, meglep-e vagy sem amig oda van, nem sok szerepet jatszik, bekovetkezik ha van gyuru a kezen-ha nincs. Az ilyesmi amugy sem az en stilusom.
Ez sokkal inkabb az a gesztus a reszemrol, hogy eldontottem, hogy vele akarom leelni az eletemet annak ellenre, hogy elhuzott egy fel evre kulfoldre es itthagyott a buzolgo gebaszban.
Valoszinuleg megvarom amig veglegesen hazaer, de nem latom szuksegszerunek.
gyertek ram, probaljatok meg lebeszelni rola, nyilvan nem veletlen irtam le ide is
ezt beirom ide is csak hogy latszodjon
a banda pedig a 65daysofstatic ^^
This post was edited by jarabekg on Sep 19 2014 02:44am