Na, van juicy storym, a csaj aki multheten volt nem lett semmi, dumaltunk meg elmentunk inni par italt a hotel barban aztan ennyi volt, nagyon eselyem se volt celba erni az egeszel de mindegy is.
A mostani meg kedden volt, haverom ramirt hogy mennek a nojevel pialni az egyik ilyen trash/metal/rok pubba, mondom okj, felbaszom a legmetalosabb/trashebb cuccaimat ami egy sons of anarchy polobol meg egy szakadt farmerbol allt + magasszaru fekete converse cipo, ugyhogy legalabb nem logtam ki nagyon.
Volt ott egy csaj ismerosuk aki nekem elegge szemet szurt es meg tetszett is valamennyire. Beszeltunk, aztan kb 30 perc mulva mar a faszomon grindolt (brotip #1: ha egy csaj a faszodon tancol, ne vegyetek fel farmert mert lofaszt nem ereztek belole). Szoval 30 perc alatt 2nd base azert elegge pua imo.
En nem ittam olyan nagyon sokat mivel kedd este volt, faradt is voltam, meg nem is ereztem igazan a kenyszert hogy negykezlab kozlekedjek haza. A csaj elegge elazott de meg mielott ez megortent volna, felajanlottam neki hogy aludhat nalam es reggel hazaviszem kocsival ha akarja mert ugyis arra megyek amerre lakik (amikor kiderult hogy hol lakik akkor mar elment az utolso vonat/busz es a taxi meg eleg draga lett volna meg kedd este is).
Szoval hazahoztam, adtam neki egy polot hogy oltozzon at es aludjon aztan reggel majd keltem amikor en is kelek. A sajat szobamba raktam be hogy aludjon ott en meg alszok a nappaliban, de ellenkezett hogy nem, aludjak vele mert o azt szeretne, gondoltam hogy mit akar, de belementem, kb 15 masodperc utan mar oda nyukalt ahova nem kellett volna, ugyhogy leraztam azzal hogyha nem fejezi be akkor hivok neki egy taxit es mehet haza es ugy fizeti ki ahogy akarja. Meg mondott 1-2 dolgot amitol termeszetesen instant bonerem lett de sikerult megfekeznem magamat.
Brotip #2: Ha nem vagy legalabb annyira elazva mint a csaj akkor nem eri meg azt a 15 percet, nem is olyan jo, es siman radkenheti hogy megeroszakoltad.
Szoval sikerult elaludnom nekem is, reggel csorog az ebreszto, csaj mellettem, felkeltem, es egybol elkezd rammaszni es surun koszongeti hogy nem csinaltam vele semmit amikor ennyire reszeg volt, en meg full alfaba odavagtam neki hogy ezert imadnak a nok(mert nem hasznalom ki oket lel).
Utana persze megvolt, nagyon is.
Amikor vittem hazafele kiderult hogy ott dolgozik ahol en dolgoztam kb 6 honapja, azt is megtudtam hogy ugyan abba a suliba jartunk es egy emeleten voltak az oraink csak kulonbozo termekben.. Elotte meg meg soha nem lattam lel
Itt egy kep hogy legyen mire vernetek a kukitokat, nem a legszebb fogasom, de hogy oszinte legyek, reggel, smink nelkul kurva jol nezett ki, szerintem ezt meg egyetlen egy csajrol sem gondoltam..
http://i63.tinypic.com/2w2jvbq.jpginb4 lac2 meg a szemoldok theory
inb4 barmilyen kritizalas a 25 eves szuzektol