Quote (beni @ 22 Aug 2010 23:37)
Olcsóbbra kijött, mint egy Gica románc azért.
de azért hagyjuk a gica témát ugye? Miért kell mindig felhozni ? Erre ne, a következőre. Miért nem a lacketto+biceboca románcról beszélünk? Szerintem ott jóval több $ úszott el.
Quote (Namechange @ 22 Aug 2010 18:50)
Tegnap olyan nővel jöttem össze hogy úúúúr isten
úúúúúúúúúúúr isten

a kimaradt nyelvtanórák előnye, kamatoztasd amíg tudod

Quote (Ghostmasterq @ 22 Aug 2010 19:38)
Úgy gondolom(érzékelem),hogy egy jó ideje mikor idejön ő, azóta senki nem basztatja. Elsőre igencsak gyanús volt,hogy multi ^^
Arra válaszolj nekem - engem miért nem basztat itt senki? Én is newfag vagyok, mégse küldenek el az anyámba.
párszor engem, pedig téged sosem találtalak meg eddig..
Quote (lacketto @ 22 Aug 2010 19:44)
the fuck am i reading?
laclaclac, te mindig ott hibázod el, hogy az ilyen akaratlan beszólásaiddal saját magadat járatod le, ami nem is probléma, de a kedves haverjaidnak még tetszik is.
Ugye teljes egészében fake történet volt, hogy te ténylegesen buksz a nálad jóval fiatalabb lányokra? Ugye nem kell mondanom, honnan hallottam? Gondolom az is ésszerű húzás volt, hogy szerelmi bánatodban egy akkor 13 éves lányról a meztelen videóját kellett feltöltened az internetre, és körbepmelni a virtuális baráti körnek ? A bátyádat most hagyjuk ki, de csak miatta, és a családod miatt. Nem őket kell, hogy rossz szó érje a te eszetlenséged végett.
Azt sem mesélted el senkinek, hogy te ugyanúgy tömted a pénzt a szerelembe? Jah, hogy te kilószámra csokikat, meg cukrokat vittél, plüssmacit minden nap, oda-vissza furikáztad minden nap az iskolába, meg ahova menni akart, tápoltad a szórakozásait, amin te nem is voltál ott, meg hasonlók? ( na és itt tegyünk különbséget a kettő között..

).
Azon már meg sem lepődöm, hogy a brutális vérfolyós videókra vagy képes élvezni, a szó szoros értelmében. A többi finomságot hagyjuk meg..
Szóval a kérdés, amikor a fagyi visszanyal:
ˇˇthe fuck am i reading?ˇˇ
Quote (Janou @ 22 Aug 2010 20:01)
gondolom más szájából ez vicces..