Quote (ecneB @ 15 Oct 2012 12:09)
Valaki HALP!
Adott az alábbi configom:
Gigabyte P41-ES3G ¤ C2D E6300 @ 3,2 Ghz ¤ 2x2 GB CSX 800 Mhz CL5 @ 1066 Mhz (6-6-6-18 CR2) ¤ Sapphire 4670 1 GB @ 820/1800
Most ultralow @ 1440x900 felbontason tolom avg ~ 40-50 fps-t produkal
Alaplapomat "jol" bevalasztottam, amit kineztem anno nem volt vasarlaskor, s ezt tukmaltak ram az eladok.. Lenyeg a lenyeg a chipsetem antituning barat, 300 fsb-nel mar fagyasokat produkal. Proci birja a 4 ghz-t alapfeszen, de ezzel a lappal kilove a HC Overclock.
Gondolkodom monitor cseren, HD felbontashoz szinte biztosan keves lesz a VGA, de ettol fuggetlenul nem tennem ra mindenem. Leginkabb a proci a szuk keresztmetszet, jol gondolom? Het k-ert tudnek uj alaplapot szervalni, amivel vinni a 4 ghz-t, nem tudom, hogy mennyi sebessegnovekedest produkalna.
Valaki, aki hasonlo konfiggal rendelkezik, megoszthatna a tapasztalatait, vagy barmi mas egyeb epito jellegu dolgot szivesen olvasnek.
nekem i5 750-el (first gen) és 4850-el behal a játék amikor betelézek egy nagyobb tömegbe és repkednek a villámok, tornádók, hullák -- mind ultra-lowon, mind ultra-highon (1920x1200)
régi patchnél nem csinálta ezt.. asszem ptr-ben sem, szóval lehet megoldja önmagát a dolog
/ arról nem beszélve hogy amikor ez nincs akkor alaphelyzetben annyi az fps amennyit megadok limitnek, és hozzávéve azt hogy néha belaggol a játék úgy, hogy 2 percig 1 fps, tuti nem a hw a hibás..
de amúgy y, a proci gyengus
alaplap csere nem old meg semmit, sem pedig az ha húzol rajta -- technológiai váltás kell -> legolcsóbb core-ra mondjuk
This post was edited by Anarkin on Oct 15 2012 04:21am