d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Football Topic
Prev1355356357358359382Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,075.00
May 24 2014 04:03pm
Quote (Smat @ 24 May 2014 23:00)
Kettőnk közül ki is focizik angliában(nem zs kategóriában csak hogy megnyugtassalak) a foci "bölcsőjében"? Na szerintem itt fejezzük be mert egy idióta vagy és lövésed sincs a fociról de azért próbálod NEKEM megmagyarázni hogy az bizony nem úgy van.
Gondolom Magyarországon te is tagja vagy a 10 milliós edzői klubbnak.

tanuld meg inkább értelmezni a mondatokat. látszik hogy labdarúgó vagy :D
Member
Gold: 1,593.00
May 24 2014 04:05pm
Quote (Edem @ 24 May 2014 22:03)

Keresd meg a Dunát, vegyél egy pisztolyt, a többit meg kitalálod magadtól.
Te vagy az aki elbeszél mellettem te szerencsétlen, én leírok neked értelmes érveket te meg habzó szájjal mást nyögsz mint valami veszett fogyaték.
Member
Gold: 4,247.73
May 24 2014 04:08pm
Quote (Edem @ May 24 2014 11:03pm)

Te is megtanulhatnal
Leszarjuk hogy te az amcsi szart hypeolod oke?
Szived joga azt nezel amit akarsz de ez a topik a labdarugasnak, focinak van nem az nflnek
Ha te nyitsz egy topikot az nflnek en biz isten nem fogok a super bowl napjan atmenni nyaladzani hogy az igazi focit 22en jatsszak es ha kezzel ersz labdahoz az szabalytalan es aki szerint ez nem igy van az buzi
Member
Gold: 6,075.00
May 24 2014 04:18pm
Quote (Smat @ 24 May 2014 23:05)
Keresd meg a Dunát, vegyél egy pisztolyt, a többit meg kitalálod magadtól.
Te vagy az aki elbeszél mellettem te szerencsétlen, én leírok neked értelmes érveket te meg habzó szájjal mást nyögsz mint valami veszett fogyaték.

édes istenem,minek álltam le egy szellemi fogyatékossal..már magam sem tudom! nagyon buta vagy az értelmes érveiddel együtt!

Quote (Vismajor @ 24 May 2014 23:08)
Te is megtanulhatnal

Leszarjuk hogy te az amcsi szart hypeolod oke?
Szived joga azt nezel amit akarsz de ez a topik a labdarugasnak, focinak van nem az nflnek
Ha te nyitsz egy topikot az nflnek en biz isten nem fogok a super bowl napjan atmenni nyaladzani hogy az igazi focit 22en jatsszak es ha kezzel ersz labdahoz az szabalytalan es aki szerint ez nem igy van az buzi

jó persze. nem hypeolom de tény hogy sokkal jobban kedvelem, pedig fiatalabb koromba rajongtam a fociért (ahol nem érhetnek kézzel a labdához). szerintem ezt a 3postot túl fogja élni a topic. :D hidd el nagyon minimális rosszindulat volt bennem. na bb

This post was edited by Edem on May 24 2014 04:19pm
Member
May 24 2014 04:23pm
Quote (Edem @ 24 May 2014 22:18)
édes istenem,minek álltam le egy szellemi fogyatékossal..már magam sem tudom! nagyon buta vagy az értelmes elveiddel együtt!

jó persze. nem hypeolom de tény hogy sokkal jobban kedvelem, pedig fiatalabb koromba rajongtam a fociért (ahol nem érhetnek kézzel a labdához). szerintem ezt a 3postot túl fogja élni a topic. :D hidd el nagyon minimális rosszindulat volt bennem. na bb

Már meg sem lepődöm. Megnéztem a friend listedet, fej top 3, kb egy szinten vagytok.
Valaki leírja az igazat feketén fehéren de azért megpróbáljátok megmagyarázni, ha meg nem akkor csak szimplán ignoráljátok a tényeket. Idióták.
Értelmes elv =/= Értelmes érv
Tanulj meg elsőnek magyarul és utána beszélgethetünk ilyen dolgokról hogy mi volt előbb, rendben?
Ha hülye vagy a focihoz mint a segg akkor maradj kussban de ha ez mégsem megy akkor meg ne olyan emberrel kezdj el erről vitatkozni aki szinte mindent tud a fociról és nem a megye 3-ban rugdossa a labdát. Köszöntem.
Member
Gold: 6,520.00
May 24 2014 04:30pm
Quote (Vismajor @ May 24 2014 10:54pm)
rendes játékidőben döntetlen volt
huehuehue

3k X
5k madrid bajnok
Member
Gold: 0.00
May 25 2014 05:23am
Quote (Smat @ 24 May 2014 23:23)
Már meg sem lepődöm. Megnéztem a friend listedet, fej top 3, kb egy szinten vagytok.
Valaki leírja az igazat feketén fehéren de azért megpróbáljátok megmagyarázni, ha meg nem akkor csak szimplán ignoráljátok a tényeket. Idióták.
Értelmes elv =/= Értelmes érv
Tanulj meg elsőnek magyarul és utána beszélgethetünk ilyen dolgokról hogy mi volt előbb, rendben?
Ha hülye vagy a focihoz mint a segg akkor maradj kussban de ha ez mégsem megy akkor meg ne olyan emberrel kezdj el erről vitatkozni aki szinte mindent tud a fociról és nem a megye 3-ban rugdossa a labdát. Köszöntem.

mutass mar olyan peldat, mikor te ESZERVEKKEL meggyoztel es leidiotaztalak

nekem valahogy ugy remlik, hogy mikor legutobb elkuldtelek a picsaba, pont azert volt mert egy bizonyos temaban (motor vs auto) megint magyaraztad a hulyeseged es kozben brittet meg masik 10 embert konkretan lenyomorekoztal, mert veletlenul jobban tudtak nalad azt amirol pofazol,
majd miutan linkeltem egy tablazatot arrol, hogy baromsagot beszelsz, csak siman bekussoltal

volt meg masik 20 ilyen pelda, eoghan es tea, stb, itt meg eloadod mintha ez forditva szokott volna tortenni, kibaszott nevetseges vagy, te tenyleg ennyire hulyenek nezed az embereket? azt hiszed mindenki olyan hulye mint te?

szerintem igazabol csak pakolod egymas utan a szavakat, az igazsagtartalomtol fuggetlenul, majd utana elont az erzes hogy most jol megmondtad nekem

igazi jellemtelen, hazug kis fereg vagy, amin nem tudok csodalkozni, a jellemesseget altalaban a szuleitol tanulja az ember, ha neked lett volna mit eltanulni, akkor nem kellett volna kiszoknotok angliaba
Member
May 25 2014 05:25am
Quote (Fej @ 25 May 2014 11:23)
mutass mar olyan peldat, mikor te ESZERVEKKEL meggyoztel es leidiotaztalak

nekem valahogy ugy remlik, hogy mikor legutobb elkuldtelek a picsaba, pont azert volt mert egy bizonyos temaban (motor vs auto) megint magyaraztad a hulyeseged es kozben brittet meg masik 10 embert konkretan lenyomorekoztal, mert veletlenul jobban tudtak nalad azt amirol pofazol,
majd miutan linkeltem egy tablazatot arrol, hogy baromsagot beszelsz, csak siman bekussoltal

volt meg masik 20 ilyen pelda, eoghan es tea, stb, itt meg eloadod mintha ez forditva szokott volna tortenni, kibaszott nevetseges vagy, te tenyleg ennyire hulyenek nezed az embereket? azt hiszed mindenki olyan hulye mint te?

szerintem igazabol csak pakolod egymas utan a szavakat, az igazsagtartalomtol fuggetlenul, majd utana elont az erzes hogy most jol megmondtad nekem

igazi jellemtelen, hazug kis fereg vagy, amin nem tudok csodalkozni, a jellemesseget altalaban a szuleitol tanulja az ember, ha neked lett volna mit eltanulni, akkor nem kellett volna kiszoknotok angliaba

Jól van gyerek, üljél le mert elszédülsz.
Member
Gold: 0.00
May 25 2014 05:26am
Quote (Smat @ 25 May 2014 12:25)
Jól van gyerek, üljél le mert elszédülsz.

éppen ülök? te tényleg csak pakolod a szavakat egymás után
Member
May 25 2014 05:45am
Quote (Fej @ 25 May 2014 11:26)
éppen ülök? te tényleg csak pakolod a szavakat egymás után

Fejezd már be a picsogást, ty.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1355356357358359382Next
Add Reply New Topic New Poll