Quote (Smat @ 24 May 2014 23:23)
Már meg sem lepődöm. Megnéztem a friend listedet, fej top 3, kb egy szinten vagytok.
Valaki leírja az igazat feketén fehéren de azért megpróbáljátok megmagyarázni, ha meg nem akkor csak szimplán ignoráljátok a tényeket. Idióták.
Értelmes elv =/= Értelmes érv
Tanulj meg elsőnek magyarul és utána beszélgethetünk ilyen dolgokról hogy mi volt előbb, rendben?
Ha hülye vagy a focihoz mint a segg akkor maradj kussban de ha ez mégsem megy akkor meg ne olyan emberrel kezdj el erről vitatkozni aki szinte mindent tud a fociról és nem a megye 3-ban rugdossa a labdát. Köszöntem.
mutass mar olyan peldat, mikor te ESZERVEKKEL meggyoztel es leidiotaztalak
nekem valahogy ugy remlik, hogy mikor legutobb elkuldtelek a picsaba, pont azert volt mert egy bizonyos temaban (motor vs auto) megint magyaraztad a hulyeseged es kozben brittet meg masik 10 embert konkretan lenyomorekoztal, mert veletlenul jobban tudtak nalad azt amirol pofazol,
majd miutan linkeltem egy tablazatot arrol, hogy baromsagot beszelsz, csak siman bekussoltal
volt meg masik 20 ilyen pelda, eoghan es tea, stb, itt meg eloadod mintha ez forditva szokott volna tortenni, kibaszott nevetseges vagy, te tenyleg ennyire hulyenek nezed az embereket? azt hiszed mindenki olyan hulye mint te?
szerintem igazabol csak pakolod egymas utan a szavakat, az igazsagtartalomtol fuggetlenul, majd utana elont az erzes hogy most jol megmondtad nekem
igazi jellemtelen, hazug kis fereg vagy, amin nem tudok csodalkozni, a jellemesseget altalaban a szuleitol tanulja az ember, ha neked lett volna mit eltanulni, akkor nem kellett volna kiszoknotok angliaba