Quote (daneeka10 @ Aug 15 2012 02:06pm)
@rawen: a nissant elfogadnám mert a plebsz picsáknak bejön szal csajozni jó lehet
de most félretéve minden fanboyságot (engem pl. nem annyira érdekelnek az autók, úgxhogy nem vagyok annyira biased egyik fele se, actually két éve elutasítottam amikor apám azt mondta, hogy vesz nekem egyet) ti láttatok már komoly embert ilyenekből kiszállni? a lexus próbálkozott valami classt belevinni a keleti autógyártásba de soha nem lesz ott az elfogadottsága burzsuj körökben mint mondjuk egy mercedesnek
ezekről mindig az jut eszembe, hogy egy szerencsétlen tanulásba meggebedt kínai mérnökgyerek megrajzolta őket lefaragva mindent ami nem maximálisan költséghatékony a dizájnból, aazt ha éppen nem arra tanul, hogy rommáverje az amerikai társait tanulmányi eredményekbe akkor elnyomogatja kicsit a starcraftot
mindent elküldeném fizenzébe meg párizsba meg pár kurvához , nincs leke ezeknek az autóknak, feláldoznak mindent a fogyasztás meg a nyugat gazdasági értelembe vett lenyomása oltárán
ordítson a motor, legyen swag, legyen bőr meg fa, jöjjön a füst, csússzon kanyarban, legyen közel az úthoz, legyen kemény a rugózás ne ilyen vértelen lófaszok
inb4 írom a tl;dr-t azt jön a valami színvonalas "nyomorék/idióta vagy" post azt el van intézve
? tard?