Quote (qkatz @ 24 Apr 2014 10:08)
na jó, de ott a 2 yeti, druid of the claw 2x, egyre többet latok sunwalkert, carrie, azure drake, etc? legtöbbször amikor lattam holy firet hasznalni amaznal egyebkent is 30 lifeon volt, csak nincs más answer, nem a legjobb feel. na de ilyen a priest. ha megkapod a lapokat ami kell facepalm, egyebkent meg szenvedés
nekem semmi bajom a 4 attack minionokkal, barmilyen mas minion ellen meg a legjobb removaljai vannak gyakorlatilag (hexet nem szamolva)
kulon op szerintem, h shadow word armorsmitheket/acolyteokat ugy tud removeolni, h a damos abilityjuket nem is triggereli, divine shieldeket is teljesen atugorja, stb
max nagyon midrange druidok hasznalnak sok 4attack miniont, de melyik decknek nincs egy rossz matchupja se? (druidok kinlodnak nagy minionok/legendaryk removeolasaval, saman egy az egyben fos unleash ellen, palanak nincs early gameje, stb -- mondjuk hunter meg warlock termeszetesen kivetel...)
persze, nem optimalis a holy fire 30 hpn (de ha azt veszem, 4 manas yeti ellen se valami fasza a 6 manas removal), de hat nem lehet egyszerre mindent
imo inkabb altalanossagban kene aggro ellen jobb early gamet adni a priestnek, azok ellen ugy en bloc szar, hacsak nem nagyon arra epit, de akkor meg a control elleni matchupjat bassza el
control ellen SZERINTEM alapbol egesz jo