Quote (Genthor @ 12 Oct 2012 20:15)
Amennyit paragon + Nv ad. Nincs nekem arra pénzem, hogy a jelenlegi statokat fenntartva még mf is legyen a cuccaimon. Illetve a héten eladott két setből és a néhány ezer essence-ből múltkor befolyt lóvétól már nem pénzetelen csöves vagyok, hanem csak szegény. De azt a patch előtt már nem költöm el.
(gametime: 8 perc híján 441 óra wizarddal)
Mf nelkul egyszeruen nem esik semmi. Sajnalom, de erre nekem is ra kellett dobbennem. En is belevertem eleg sok orat a wizzembe, meg anamy is es kb semmit se talaltunk.
Aztan vettem Klontartol kb 500 fgert egy kezdo DHt es a2ben mfelgettem ~200 mfel. Tobb dolog esett 1 het alatt mint amennyi addig osszesen, szepen lassan fejlesztgettem a karit es ahogy egyre magasabb szintu egyre tobb minden esik. A magic find talan a legfontosabb stat ebben a jatekban, es sajnalom Genthor hogy ennyi idot raaldoztal, de mf nelkul tovabbra se fog esni semmi. (persze majd ha eleg magas paragon szinted lesz akkor mar nem fog kelleni mf)
Quote (Vismajor @ 12 Oct 2012 20:14)
Hát az tulzás, hogy nem esett semmi, esett egy quiver amit 20 milláért adtam el, még 2 legendary, amit 100kért se vittek el, ezért salvagoltma, de a friemy loszart se vették emg ahbol szal ott porosdik a ládámban
ja! meg esett egy dead mans legacy ami elég low lett, kb 10-15milláért tudtam volna eladni, de azt inkább azota is használkom
Na latod, kb aranyos a jatekidoddel.