d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1353235333534353535365001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 355.92
Aug 13 2012 10:09am
Quote (ElCapitano @ Aug 13 2012 05:57pm)

És ugyanúgy buliztál meg anyagoztál tovább bátran?

pont azon a napon jöttek be a rendőrök balhézni, amit a legjobban vártam, úgyhogy úgy voltam vele, hogy fakdetshit, azt másnap reggel 9-ig nyomattam neki

azt az estémet viszont elbaszták, mikor bejöttek másodjára is sátrakat átnézni, úgyhogy azért elbaszták a rendőrök nekem a fesztivált valamilyen szinten

amúgy mikor már vagy 2 órája ott dekkoltak a rendőrök az úton, akkor meguntuk az egészet, azt tekertünk 1 cigit tisztes távolságból, senki nem zavartatta magát túlzottan
volt, aki odament spriccolóval a rendőrökhöz, azt elkezdte őket lelövöldözni vízzel, volt olyan, aki odament a rendőrhöz, hogy mutassa már meg neki a fegyverét, mert meg akarja nézni

amúgy nagyon érződött a rendőrellenesség az egész fesztiválon, mikor a rendőrök kihozták a drogkereső kutyákat, és nem találtak semmit az egyik sátorban, akkor kb. az egész camping elkezdett fütyörészni meg ujjongani, meg mutogattak a zsernyákoknak
természetesen az összes poros kocsi tele volt "fuck the police" feliratokkal :D
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Aug 13 2012 10:10am
Quote (Saenchai @ 13 Aug 2012 18:09)
pont azon a napon jöttek be a rendőrök balhézni, amit a legjobban vártam, úgyhogy úgy voltam vele, hogy fakdetshit, azt másnap reggel 9-ig nyomattam neki

azt az estémet viszont elbaszták, mikor bejöttek másodjára is sátrakat átnézni, úgyhogy azért elbaszták a rendőrök nekem a fesztivált valamilyen szinten

amúgy mikor már vagy 2 órája ott dekkoltak a rendőrök az úton, akkor meguntuk az egészet, azt tekertünk 1 cigit tisztes távolságból, senki nem zavartatta magát túlzottan
volt, aki odament spriccolóval a rendőrökhöz, azt elkezdte őket lelövöldözni vízzel, volt olyan, aki odament a rendőrhöz, hogy mutassa már meg neki a fegyverét, mert meg akarja nézni

amúgy nagyon érződött a rendőrellenesség az egész fesztiválon, mikor a rendőrök kihozták a drogkereső kutyákat, és nem találtak semmit az egyik sátorban, akkor kb. az egész camping elkezdett fütyörészni meg ujjongani, meg mutogattak a zsernyákoknak

mondjuk ez az egész gondolom a fesztivál hírnevét is rombolta
Member
Gold: 6,440.13
Quote (RRC @ Aug 13 2012 05:10pm)

szerintem az volt a cél (ha már egyszer tulajdonosváltás vagy mi volt körülötte)
Member
Gold: 0.00
Quote (Saenchai @ Aug 13 2012 05:09pm)

tényleg volt amúgy "drogutca" vagy csak média bullshit?
Member
Gold: 0.18
Aug 13 2012 10:13am
Quote (Saenchai @ 13 Aug 2012 18:09)

Hát dunno engem ha már az úton igazoltatnak remegek mint a nyárfalevél és nem merek a rendőrök szemébe nézni. Karhatalomfóbiám van kicsit. :D

Emlékszel még a raszta csajra akivel voltam anno? Amikor őt vittem haza egyszer megállítottak igazoltatni úgy hogy volt nála fű hát én kb elájultam a félelemtől. 8D

(Egyszer meg egy rendőrnő rám ordított mert nem vettem figyelembe a karjelzést ( úgyhogy közben levolt járva a forgalmi + exair katát pakkolt mellettem az anyósülésen) de akkor bevoltam nyugtatózva mint a szar és /care 8DDD

This post was edited by ElCapitano on Aug 13 2012 10:17am
Member
Aug 13 2012 10:20am
Quote (RRC @ Aug 13 2012 06:10pm)

hát biztosan kevesebben fognak így a következő fesztiválra eljönni, bár amúgy a fesztiválozók nagy része le sem vágta, hogy mi történik, mindenki kapta otthonról a hívásokat, hogy benne van a fesztivál a tv-ben, meg azon gondolkozik a rendőrség, hogy hogy tudná bezáratni a fesztivált minél hamarabb, a külföldiek meg mosolyogva mászkáltak ugyanúgy tovább, mintha semmi nem történt volna, meg egyébként szartak a rendőrökre

Quote (beni @ Aug 13 2012 06:10pm)
szerintem az volt a cél (ha már egyszer tulajdonosváltás vagy mi volt körülötte)

nem tulajdonos, hanem szervezőváltás volt a fesztivál körül, de szerintem a hajógyáris korrupciós balhénak elég sok köze van ehhez az akcióhoz, gondolom most próbálja fitogtatni az erejét a rendőrség

Quote (daneeka10 @ Aug 13 2012 06:10pm)
tényleg volt amúgy "drogutca" vagy csak média bullshit?

ez a drogutca kurva nagy hülyeség, igazából tényleg elég gáz volt, ami tavaly meg idén folyt a fesztiválon, elterjedt az a szokás, hogy sokan kiültek ilyen kis táblákkal, amikre rá volt írva, hogy mit árulnak, ami már tényleg túlzás volt szerintem is, de ez a "drogutca" igazából a táncteret és a kemping részt összekötő útszakasz volt, ahova a nagy forgalom miatt ugye kiültek táblákkal árulni, de ez az út a shopping street is, ahol ékszerektől kezdve ruhákon át a legkülönfélébb kajákig mindent lehetett kapni, és szerintem ezt mondják drogutcának
Member
Gold: 6,440.13
Aug 13 2012 10:22am
Quote (Saenchai @ Aug 13 2012 05:20pm)

ez a drogutca kurva nagy hülyeség, igazából tényleg elég gáz volt, ami tavaly meg idén folyt a fesztiválon, elterjedt az a szokás, hogy sokan kiültek ilyen kis táblákkal, amikre rá volt írva, hogy mit árulnak, ami már tényleg túlzás volt szerintem is, de ez a "drogutca" igazából a táncteret és a kemping részt összekötő útszakasz volt, ahova a nagy forgalom miatt ugye kiültek táblákkal árulni, de ez az út a shopping street is, ahol ékszerektől kezdve ruhákon át a legkülönfélébb kajákig mindent lehetett kapni,  és szerintem ezt mondják drogutcának

ezért ez nem gyenge : D
Banned
Gold: 0.00
Quote (ElCapitano @ Aug 13 2012 05:13pm)
Hát dunno engem ha már az úton igazoltatnak remegek mint a nyárfalevél és nem merek a rendőrök szemébe nézni. Karhatalomfóbiám van kicsit. :D

Emlékszel még a raszta csajra akivel voltam anno? Amikor őt vittem haza egyszer megállítottak igazoltatni úgy hogy volt nála fű hát én kb elájultam a félelemtől. 8D

(Egyszer meg egy rendőrnő rám ordított mert nem vettem figyelembe a karjelzést ( úgyhogy közben levolt járva a forgalmi + exair katát pakkolt mellettem az anyósülésen) de akkor bevoltam nyugtatózva mint a szar és /care 8DDD

Mivan józskával, él még? :D
Member
Gold: 0.18
Quote (Bendeguz @ 13 Aug 2012 18:22)
Mivan józskával, él még? :D

Ja csak 190 kiló de jólvan. 8D
Member
Aug 13 2012 10:23am
Quote (ElCapitano @ Aug 13 2012 06:13pm)

ja, amúgy én is kurvára rühellem a rendőröket, a gyomrom összeugrik minden alkalommal, ha meglátok egyet, még akkor is, ha egyébként semmi félnivalóm nincs tőle (ami az esetek túlnyomó részében így van), de nem jöttek a közelünkbe, kb. akárkit elvihettek volna, úgyhogy szartam a fejükre

bár mikor 5-6 kopasz izomállat rendőr között kellett átmennünk a tánctérre menet az kicsit mindig parás volt :D
Go Back To Magyar Topic List
Prev1353235333534353535365001Next
Closed New Topic New Poll