Quote (RRC @ Aug 13 2012 06:10pm)
mondjuk ez az egész gondolom a fesztivál hírnevét is rombolta
hát biztosan kevesebben fognak így a következő fesztiválra eljönni, bár amúgy a fesztiválozók nagy része le sem vágta, hogy mi történik, mindenki kapta otthonról a hívásokat, hogy benne van a fesztivál a tv-ben, meg azon gondolkozik a rendőrség, hogy hogy tudná bezáratni a fesztivált minél hamarabb, a külföldiek meg mosolyogva mászkáltak ugyanúgy tovább, mintha semmi nem történt volna, meg egyébként szartak a rendőrökre
Quote (beni @ Aug 13 2012 06:10pm)
szerintem az volt a cél (ha már egyszer tulajdonosváltás vagy mi volt körülötte)
nem tulajdonos, hanem szervezőváltás volt a fesztivál körül, de szerintem a hajógyáris korrupciós balhénak elég sok köze van ehhez az akcióhoz, gondolom most próbálja fitogtatni az erejét a rendőrség
Quote (daneeka10 @ Aug 13 2012 06:10pm)
tényleg volt amúgy "drogutca" vagy csak média bullshit?
ez a drogutca kurva nagy hülyeség, igazából tényleg elég gáz volt, ami tavaly meg idén folyt a fesztiválon, elterjedt az a szokás, hogy sokan kiültek ilyen kis táblákkal, amikre rá volt írva, hogy mit árulnak, ami már tényleg túlzás volt szerintem is, de ez a "drogutca" igazából a táncteret és a kemping részt összekötő útszakasz volt, ahova a nagy forgalom miatt ugye kiültek táblákkal árulni, de ez az út a shopping street is, ahol ékszerektől kezdve ruhákon át a legkülönfélébb kajákig mindent lehetett kapni, és szerintem ezt mondják drogutcának