Quote (ElCapitano @ Aug 13 2012 05:27pm)
Írj már valami reviewt, eldobáltad a cuccot vagy mi volt? Beszartál? Iso details.
olyan sok mindent nem tudok írni, egyik nap bejött 1 rabszállítós kisbusz rendőrség felirattal, elmentem zuhanyozni, mire kijöttem már kb. 200 rendőr volt bent a fesztiválon, 1 csomó kommandós maszkban, golyóálló mellényben, gépfegyverrel, meg drogkereső kutyák
mikor kihozták a kutyákat eléggé beszartunk, hogy most mi a fasz lesz, de igazából már előre kiszemelt helyekre mentek a rendőrök, már az előző napokban is tele volt civil ruhásokkal a fesztivál, úgyhogy gondolom felderítették a helyet
amúgy nekünk nem volt problémánk a rendőrökkel, de a többiek mesélték, hogy volt, ahol ellenállásba ütköztek, és lefektették a hippiket a földre, aztán ott feszültek felettük fegyverrel, hozzánk oda se jöttem, eldobálni meg végképp nem dobáltam el semmit
amúgy utána másnap megint para volt, mert jött az egyik srác, hogy a haverjai most húznak el a sátorhelyükről, mert a rendőrök most ott kutatják át a sátrakat, de nálunk nem volt egy darab se
kb. ennyi