Quote (bazdmegmarnemtudom @ Mar 25 2019 08:38pm)
10 fail randi utan engedelyezett roman tunderkeket penzelni?
Arra próbáltam rámutatni, hogy 10-20x nagyobb esélye lenne kitalálni, hogy tényleg oly' szörnyű-e a spenót valójában, illetve némi valós mintája lett volna. Egyetlen egy ember nagyon kevés. Én bevallom egyszer tényleg ott voltam, hogy kipróbálom egy fizetőssel, miután Kriszt olvastam/beszéltünk már nem emlékszem, de miután felmentem egy oldalra elundorodtam magamtól.
Nem itélem el azokat, akik erre költik a pénzüket, de én nem tudnám megtenni és ezért szeretném megérteni, mi visz rá valakit erre az egészre.
Quote (Senee @ Mar 25 2019 08:38pm)
nem várom el, már nem is keresek
ha valakin azt látom, hogy esetlegesen érdeklődne; azonnal odébbállok
Ez gyermeki dac, illetve saját magadnak nem ismered be, hogy problémád van ezzel. Gyakorlatilag azért fizetsz neki, hogy kapcsolatot létesítsél, kommunikálj, mégcsak nem is a puncija érdekel. Ebbe energiát kell fektetni és nem mindegy csaj egy gold digger.
Quote (Senee @ Mar 25 2019 08:38pm)
összesen kb 800-900 ezret
Most ennek a töredéke kb 4-8k huf egy tinder subscription, amivel annyi csajt zaklathatsz, amennyit szeretnél. Tinder sem a helyes módja, de ennél ezerszer jobb, ráadásul még olcsóbb is. Szerintem gondolkozz el mit szeretnél hosszú távon ezen kívül, amit fentebb leírtál.
Bevallom az utóbbi pár évben alig-alig látogattam a fórumot, de szerintem bőven fejlődtél magadhoz képest, ne add fel ilyen könnyedén.