en oszinten szolva nem rajongok tulzottan az lg-ert, de hw-ileg egyaltalan nem lehet panasz a termekre. normalis anyagok, nem recseg, nem ropog, premium kategorias ez is. a panellel sincs baj, de nekem a super amoledhez van szokva a szemem, ez utan kicsit furcsa volt hirtelen ez a true hd ips panel (kepminosegben jobb is a nexus4, mivel pentile helyett rgb matrix)
kifejezetten tetszett meg a hatlap, ami vagy uveg, vagy az is gorilla glass, nem tudtam eldonteni. (ezt mindig is kedveltem az appleban, hogy normalis anyagokat hasznaltak a keszulekeikhez, de mondjuk az arcedula miatt ezt el is lehetett varni)
elozo postomban veletlenul 4.1.2-t irtam, eliras, termeszetesen a legujabb 4.2.1. van rajta (nexus ofc), sallangoktol mentes. undoritoan gyors a rendszer. 10-12 programot futattam egyidoben, valtogattam ide-oda, semmi.. minden instant volt.
baromi jo a keszulek, eddigi legjobb droid, amit kiprobaltam, foleg, hogy meg kezre is allt a 4,7" ellenere. es ami igazan durva az az ar/ertek aranya. 100 korul mar hozza lehet jutni, o 90-ert vette, ennyiert elegge best buy