Quote (-joey- @ 9 Mar 2019 16:17)
Miért nem gyártanak IP SE méretben telefonokat? Egyszerűen rosszul vagyok, ha ránézek ezekre a féltégla modellekre.
A mostani SE-m aksija már érezhetően gyengébb, valszeg jövőre megszűnik a support erre a modellre, és nincs semmi alternatíva.
egyetértek a méret kapcsán, nekem is az iPhone SE lenne az etalon device (kávák nélkül, 2019esítve) -- mondom ezt androiddal a zsebemben
amúgy meg...
- apple beszipantott kurva sok user-t az SE-vel, de nincs oka újra ilyen "olcsó" telót gyártani
- alma userként arra építenek h most jól elfogadod ezt, aztán vagy veszel egy XR-t 220-ért szürkén, vagy 270-ért fehéren, vagy egy több éves modellt (ahogy a legtöbben csinálják) :]
- userek triggereltek az árak miatt, részvények leestek a béka segge alá október óta
btw
- új iPad pro-k már megint iPhone 4 designnal jöttek ki -> él a remény, hogy a köv. iPhone is ilyen lehet
ezen felül meg
- S9 140k alatt kapható, S10 4-6 hónap múlva 160k lesz, innentől kezdve meg fura lenne almát venni mindent figyelembe véve (van iPad-em, szeretem, de nem mondanám, hogy van igazi különbség szoftveresen)
This post was edited by Anarkin on Mar 9 2019 09:33am