Quote (Jancsipapa @ 15 Jun 2017 14:15)
Alapvetoen minden exemmel rendben valtunk el, az egyikkel eppen most volt egy erdekes retrozas, persze jol kiszopatott az utolso pillanatban :D
Nyilvab rogton szakitas utan ne varj rogton jopofizast, de nemi ido utan szerintem helyere kerulnek benne is a dolgok
remeljuk, mert eddig nem ugy nez ki
szakitas utan nem beszeltunk egy hetig, most vasarnap delelott kaptam tole egy uzenetet, hogy elhozta reggel egy par puloveremet ami nala volt, letette a haz ele, kitorolte a mobil szamomat, tegyek en is igy, tobbet ne keressuk egymast
ezt irta reggel 10-kor, mire felkeltem, 11-re mar blockolt is a facebookon
meg vasarnap du-kor (miutan irta, hogy toroljuk ki egymas szamat), kaptam tole egy smst "hanyinger vagy balazs", nem reagaltam ra
este 9-kor felhivott, nem vettem fel, hivott meg 2x, szinten nem vettem fel, majd kaptam megint egy smst "gondoltam, hogy nem veszed fel, de keszulj, mert elindultam hozzad"
ra 20 percre kopog, szamonkert, hogy en kerjek bocsanatot valamivel kapcsolatban amiben nem hittem neki, mert o igenis igazat mondott
bocsanatot kertem, mosolyogva es kicsit hajbokoltam is kozben, lattam rajta, hogy legszivesebben felpofozna, visszakerdeztem, most hogy idejottel, hogy kerjek bocsanatot, miutan megtettem, meg megis versz?
mikor ezt igy megkerdeztem kapasbol nekem esett, az egesz lany kb 20 kilo, azzal ahogy nekem esett azt valtotta ki belolem, hogy nekialltam rohogni, amitol csak megjobban utott, kb 2 perc utan elfaradt, kicsit magahoztert
elmondta, hogy sajnalja, de mikor flegman valaszoltam es nekialltam nevetni, o ugy erezte, hogy ennyit jelenetett nekem ez a par honap
tl,dr: miota szakitottam vele, ketszer jott oda a hazunkhoz, ugy, hogy elotte velem nem beszelt, talan legkozelebb bejon ejjel a hazba es savat ont az arcomba mig alszok
This post was edited by Fej on Jun 22 2017 01:30am