Quote (qkatz @ 23 Apr 2014 18:15)
nemtudom, én warriorként nem tartom jó matchupnak a zoo warlockot, sosincs elég removalod, nem millio kis szarra van kitalalva. én legalabbis hiába "controllolom" a tablat 3-4 körig jól, a jobbféle zoo az 5. 6. körben is 2-3 miniont dob le, nem marad removal rá. Lehet Gerron vagy mifaszom segitene, de altalaban 5-6. körre már visszahozhatatlan helyzetben vagyok 6/10 gameben.
warrinak az egyetlen baja, hogy nincs 2 damos aoeje, de pyrot nagyon sokan hasznalnak, az whirlwind mellett pont azt adja (sot meg jobb argent squire-ok ellen), sot meg thalnos is (sot, aggro ellen be lehet pakolni meg arath weaponsmitheket is, de azok mar tenyleg fosok control ellen)
5-6. korben pont be kene h jojjon a brawl, az a masodik vedelmi vonala a warrnak, eleg rendesen takarit pont zoo ellen
2 slam 2 fiery war axe 2 cruel taskmaster/inner rage 2 whirlwind brawl/geddon (esetleg meg cleavek, vannak olyan control war variansok is) mellett el nem hiszem, hogy nem eleg... egy control decket se ismerek, amiben ennyi removal lenne
najo, talan samannak van meg ennyi, de az meg annyira rettento szarul matchupol hunter ellen, hogy kb autolose
Quote (Rawen @ 23 Apr 2014 18:16)
megvolt ki is kaptam, kb ugyanazok voltak nála mint egy locknál csak más class cardok
sry for spoiler
This post was edited by bajcli on Apr 23 2014 10:23am