d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Nem Tudom Hogy Mondjam El
Prev1343536373843Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,280.00
Feb 25 2017 03:47am
Quote (sylke @ Feb 25 2017 10:38am)
látják hogy keresztény, tehát kommunista meg terrorista nem lehet = igaz hithü büszke magyar, mehet ölni nyugodtan más hitvallásu embereket, tökmind1 hogy azok csináltak-e valamit vagy sem

Tényleg volt pszicho teszt, majdnem egy napig tartott, és a társaság többségét kiszórták, mert alkalmatlan, akár mert túl aggresszív, akár mert antiszociális, akár bármilyen patológiás okból.

Higgyétek el, amikor most két hétig (Karácsonyt is beleértve) a határt védtem két tár (azaz) 60 darab éleslőszerrel és az AK-val, amikor először megkaptam mindezeket, átfutott az agyamon, Istenem, ne én legyek az első, akinek használnia kell a fegyverét. De mikor nyolcadszorra veszed fel a fegyvert, már annyira nem foglalkozol ilyesmivel, megszokod.

Nyilván sosem ölnék ártatlan embert. Ebbe mindenki belebolondulna, még a legkeményebb SS harcosok is begolyóztak, ezért vezették be a tömeges megsemmisítést a gyilkosok, hogy ne kelljen ártatlanok leölésére parancsot adni.

És igen, keresztény vagyok, és remélem sosem kerülök olyan helyzetbe, hogy használnom kelljen a fegyveremet. De ha mégis, hát meg fogom védeni a hazámat, esküm szerint :)
Member
Gold: 122.92
Feb 25 2017 03:48am
bazdmeg én nem arról vagyok híres hogy könnyen elveszítsem a hidegvérem de 2-3 egymást követő toldi posztot nem tudtam elolvasni
Member
Gold: 710.00
Feb 25 2017 03:49am
Quote (ToldiSenior @ 25 Feb 2017 11:47)
Tényleg volt pszicho teszt, majdnem egy napig tartott, és a társaság többségét kiszórták, mert alkalmatlan, akár mert túl aggresszív, akár mert antiszociális, akár bármilyen patológiás okból.

Higgyétek el, amikor most két hétig (Karácsonyt is beleértve) a határt védtem két tár (azaz) 60 darab éleslőszerrel és az AK-val, amikor először megkaptam mindezeket, átfutott az agyamon, Istenem, ne én legyek az első, akinek használnia kell a fegyverét. De mikor nyolcadszorra veszed fel a fegyvert, már annyira nem foglalkozol ilyesmivel, megszokod.

Nyilván sosem ölnék ártatlan embert. Ebbe mindenki belebolondulna, még a legkeményebb SS harcosok is begolyóztak, ezért vezették be a tömeges megsemmisítést a gyilkosok, hogy ne kelljen ártatlanok leölésére parancsot adni.

És igen, keresztény vagyok, és remélem sosem kerülök olyan helyzetbe, hogy használnom kelljen a fegyveremet. De ha mégis, hát meg fogom védeni a hazámat, esküm szerint :)

még mindig áll a kérdésem, hogy parancsra ölnél-e olyan embert, akiröl nem tudod hogy bármi veszélyt jelent-e
Member
Gold: 5,302.77
Feb 25 2017 03:50am
Quote (llllllllllll @ Feb 25 2017 10:19am)
Lol
A katonak alapbol az emberiseg selejtjei (no offense), raadasul magyar katonanak lenni, lol (jojjenek ram a nagymagyarok)
Komolyan nem hiszem el, hogy meg van ember az orszagban aki az elmult x ev utan meg azt mondja, hogy "fu, en tenni akarok valamit az orszagert" (akkor is ha olyan jelentektelen faszsagot, mint karacsonykor a hataron allni ????)
Mi a faszt tett ertunk az orszag amit viszonozni kellene, de komolyan
a varos egy rakas fos, a kozlekedes szar, nyugdijam nem lesz, az oktatasi rendszer vicc, nagypapam meghalt a korhazban egy fertozesben, en amikor el akartam menni orvoshoz, akkor azt mondtak, hogy majd 2 honap mulva tudom megtenni (es oruljek neki, mert altalaban 4 honap)
De azert fizessem a havi 200-250k adot, mert az nekem jo
Ja varj, a rezsim 80 forinttal kevesebb mint 2 honappal ezelott, ye
Srsly, mi a fasz ez
Apamek mar kint vannak kulfoldon, megyunk mi is amint gf elvegzi az msct

Fasza csávó vagy.

Majd akkor selejtezd a katonákat, amikor nem lesz, aki fegyvert fogjon az életedért. Vagy abba ringatod magad, hogy Európában sose lesz többet háború?
Gg menjetek külföldre, sok sikert Németországban, ott most tényleg minden a legnagyobb rendben. :)
Member
Gold: 10.00
Feb 25 2017 03:53am
Quote (-joey- @ Feb 25 2017 11:50am)
Fasza csávó vagy.

Majd akkor selejtezd a katonákat, amikor nem lesz, aki fegyvert fogjon az életedért. Vagy abba ringatod magad, hogy Európában sose lesz többet háború?
Gg menjetek külföldre, sok sikert Németországban, ott most tényleg minden a legnagyobb rendben. :)

aztan kiment a blahara es lehugyozott egy csovest
Member
Feb 25 2017 03:54am
Quote (-joey- @ 25 Feb 2017 11:50)
Fasza csávó vagy.

attol hogy kellenek katonák még nem biztos, hogy ez a normális életfelfogás, szeretnék egy olyan világban élni, ahol senki nem gondolja azt hogy katonákra lenne szükség bárhol és bármikor, csak ilyen nem lesz
de ettöl még embert ölni undorito, ez az egész mentalitás undorito
Member
Gold: 5,302.77
Feb 25 2017 03:57am
Quote (Coolface @ Feb 25 2017 10:53am)
aztan kiment a blahara es lehugyozott egy csovest

Ügyes vagy.
Member
Gold: 2,280.00
Feb 25 2017 03:57am
Quote (sylke @ Feb 25 2017 10:49am)
még mindig áll a kérdésem, hogy parancsra ölnél-e olyan embert, akiröl nem tudod hogy bármi veszélyt jelent-e

Törvény szerint köteles vagyok minden bűncselekményt megakadályozni.

Törvény szerint köteles vagyok a kapott parancsot teljesíteni.

Ha az a kapott parancs, hogy egy bizonyos embert öljek meg, ha tudatában vagyok annak, hogy ezzel bűncselekményt valósítok meg, akkor kötelességem erre a parancsot adónak felhívni a figyelmét, jogom van írásban megkövetelni a parancsot, és ha ezek után is fenntartják a parancsot, hogy öljek meg egy embert, akkor már nem az enyém a felelősség.

Röviden ennyi. Hogy konkrétan mit tennék, ha háború közben lőnének rám, hát egyértelmű.

Ha az a kérdésed, hogy parancsra ölnék-e olyan embert, akiről én személy szerint nem tudom, hogy bármi veszélyt jelent-e... lásd fentebb.

Isten őrizz, hogy valaha is ilyen helyzetbe kerüljek. De ha mégis, pontosan be fogom tartani a rám vonatkozó törvényeket. Ennyi.
Member
Feb 25 2017 03:58am
Quote (ToldiSenior @ 25 Feb 2017 11:57)
Törvény szerint köteles vagyok minden bűncselekményt megakadályozni.

Törvény szerint köteles vagyok a kapott parancsot teljesíteni.

Ha az a kapott parancs, hogy egy bizonyos embert öljek meg, ha tudatában vagyok annak, hogy ezzel bűncselekményt valósítok meg, akkor kötelességem erre a parancsot adónak felhívni a figyelmét, jogom van írásban megkövetelni a parancsot, és ha ezek után is fenntartják a parancsot, hogy öljek meg egy embert, akkor már nem az enyém a felelősség.

Röviden ennyi. Hogy konkrétan mit tennék, ha háború közben lőnének rám, hát egyértelmű.

Ha az a kérdésed, hogy parancsra ölnék-e olyan embert, akiről én személy szerint nem tudom, hogy bármi veszélyt jelent-e... lásd fentebb.

Isten őrizz, hogy valaha is ilyen helyzetbe kerüljek. De ha mégis, pontosan be fogom tartani a rám vonatkozó törvényeket. Ennyi.

nekem ne törvényekkel dobálozz bazdmeg, hanem emberként válaszolj az isten basszon helybe
Member
Gold: 22,413.07
Feb 25 2017 04:01am
Quote (sylke @ Feb 25 2017 10:58am)
nekem ne törvényekkel dobálozz bazdmeg, hanem emberként válaszolj az isten basszon helybe

ha parancsban kapja vagy ha saját magát érezné veszélyben akkor igen
Go Back To Magyar Topic List
Prev1343536373843Next
Add Reply New Topic New Poll