Quote (sylke @ Feb 25 2017 10:38am)
látják hogy keresztény, tehát kommunista meg terrorista nem lehet = igaz hithü büszke magyar, mehet ölni nyugodtan más hitvallásu embereket, tökmind1 hogy azok csináltak-e valamit vagy sem
Tényleg volt pszicho teszt, majdnem egy napig tartott, és a társaság többségét kiszórták, mert alkalmatlan, akár mert túl aggresszív, akár mert antiszociális, akár bármilyen patológiás okból.
Higgyétek el, amikor most két hétig (Karácsonyt is beleértve) a határt védtem két tár (azaz) 60 darab éleslőszerrel és az AK-val, amikor először megkaptam mindezeket, átfutott az agyamon, Istenem, ne én legyek az első, akinek használnia kell a fegyverét. De mikor nyolcadszorra veszed fel a fegyvert, már annyira nem foglalkozol ilyesmivel, megszokod.
Nyilván sosem ölnék ártatlan embert. Ebbe mindenki belebolondulna, még a legkeményebb SS harcosok is begolyóztak, ezért vezették be a tömeges megsemmisítést a gyilkosok, hogy ne kelljen ártatlanok leölésére parancsot adni.
És igen, keresztény vagyok, és remélem sosem kerülök olyan helyzetbe, hogy használnom kelljen a fegyveremet. De ha mégis, hát meg fogom védeni a hazámat, esküm szerint